Ero Lavastus ja RepsSarjaa vs Reps

Living terveiden elämäntapojen on yksi parhaista käytännöistä elämässä. Stressitekijät ovat väistämättömiä ympäristössämme tekee meistä sairaita ja tehoton ajan myötä. Me puolestaan ​​pitäisi toimia torjua näitä haitallisia ja huonoja stressitekijöitä elämäämme.

Common, terveellinen, elämäntapa käytäntöjä tiedämme syövät terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, välttää liian monia asioita, kuten; rasvat, suola, sokeri ja hiilihydraatit. Nämä mainitut kohteet ovat monet osasyy rasvakasautumia mikä lisää kolesterolia. Tämä vuorostaan ​​aiheuttaa sydänsairauksia lähitulevaisuudessa. Lisäksi ottaa terveellinen ruokavalio, liikunta on myös liittää ruokavalio kuuri. Ja ihmiset käyttävät menemällä kuntosalilla tai itsensä käyttäessään.

Kuntosali ohjelmissa, kun meidän kunto kouluttajat tekevät meistä harjoituksen suunnitelmia, me aina nähdä sanat 'asettaa' ja 'toistoa.' Ihmettelemme, mitä eroa näiden kahden sanat ovat. Mukaan kunto Gurut, joukko on joukko toistoja. Esimerkiksi meidän liikunta suunnitelma, meidän kuntosali ohjaaja kirjoitti 'Five, joissa on viisi toistoa per sarja bicep kiharat.' Tämä tarkoittaa, että kukin sarja tulee olemaan viisi toistoa bicep kiharat.

'Reps' tai 'toistoja,' toisaalta, ovat, kun voit onnistuneesti suorittaa harjoituksen. Esimerkiksi suorittamiseen hauiskääntö on yksi toistoa. Jos suunnitelmassa, jos se 's viisi reps hauiskääntö, se tarkoittaa, että yksilö tekee viisi toistoa tai viisi kertaa sanoi harjoituksen. Toistot voi mennä viidestä kymmeneen edustajaa per setti.On olemassa erilaisia ​​sarjoja, mutta edustajaa ovat erillisiä itselleen. Yksi esimerkki joukko on valtava joukko. Jättiläinen sarjaa kolme tai neljä saman harjoituksen tehdään lihas ryhmässä. Esimerkki jättiläinen asetettu jalat voi olla joukko lunges, kyykyssä, ja jalka laajennuksia. Toisenlainen sarja on super asetettu. Super asettaa, ei ole lepää-sarjojen välistä harjoituksia. Tämä voidaan tehdä tiettyyn osaan lihakseen tai ryhmälle lihaksia. Lopuksi on pudota asetettu. Vuonna pudota asettaa alatte raskaammilla käsipainoilla tai painoja. Jos et voi jo nostaa sanoi painoja, voit vaihtaa kevyempi lopussa harjoituksen.

Nämä ehdot ovat hyvin tärkeitä niille, jotka ovat hyvin tosissaan lihasten rakentamiseen ja laihdutus ja ihmisille, jotka haluavat vain olla äänisen elin.

Yhteenveto:

1. rep on toteuttamisen harjoituksen aikana joukko on ryhmä reps.