Ero Kylmävalssatut ja Hot tolled teräsKylmävalssatut vs Kuumavalssattu teräs

Teräs on rullattu kahdentyyppisillä prosessien C kylmävalssaus ja kuumavalssaamon. No, kun teräs on rullattu yli lämpötilassa uudelleen kiteytymisen, sitä kutsutaan kuumavalssatun teräksen. Kun teräs on rullattu alemmassa lämpötilassa, sitä kutsutaan kylmävalssatun teräksen.

Vaikka kuumavalssatun teräksen saadaan lämpötilassa 1000 astetta, kylmävalssattu teräs saadaan 50 astetta. Kuumavalssatun teräksen menettää sen kovuus, ja pehmentää, kun se kuumennetaan korkeassa lämpötilassa. Kuumavalssatun teräksen on sitten käsitellä sen vahvistamiseksi. Toisaalta, kylmävalssattu teräs saadaan pelaajan sitä raskaalla vasarat, koska se ei pehmentää kuten kuumavalssatun teräksen.

Kun teräs käy läpi kylmävalssaamalla prosessi, sitä on vaikeampi ja vahvempi. Kun teräs on kuumavalssatut, valmiin toleranssit ovat löysällä. Jossa kylmävalssatun teräksen, toleranssit ovat paljon lähempänä.

Mitä viimeistely samoin Sekä kuumavalssatun teräksen ja kylmävalssatun teräksen ovat erilaisia. Kuumavalssatun teräksen mukana karkea siniharmaa viimeistely, ja pyöristetyt kulmat. Toisaalta, kylmävalssattu teräksen mukana kiiltävä siniharmaa pinta, yleinen kulmat.

Kooltaan hyvin, kuumavalssatun ja kylmävalssatun teräksen ovat erilaisia. Kuumavalssatun teräksen tulee plus miinus 0,01 tuumaa, tai jopa enemmän. Päinvastoin, kylmävalssattu teräs on vähemmän kuin 0,01 tuumaa.

Toinen ero, joka voidaan nähdä kylmän ja kuumavalssatun teräksen, että kylmävalssatun teräksen on vähemmän hiiltä sulkeumia.Yhteenveto

1. Kuumavalssattu teräs saadaan lämpötilassa 1000 astetta; kylmävalssattu teräs saadaan 50 asteessa.

2. Kun teräs on kuumavalssatut, valmiin toleranssit ovat löysällä, toisin kuin kylmävalssatun teräksen.

3. kuumavalssatun teräksen mukana karkea siniharmaa viimeistely, ja pyöristetyt kulmat. Toisaalta, kylmävalssattu teräksen mukana kiiltävä siniharmaa pinta, yleinen kulmat.

4. kuumavalssatun teräksen tulee plus miinus 0,01 tuumaa, tai jopa enemmän. Kylmävalssattu teräs tulee alle 0,01 tuumaa.