Ero KitchenAid Artisan ja ClassicKitchenAid Artisan vs Classic

KitchenAid on merkki keittiökoneet, joita käytetään pääasiassa paistettavaksi. KitchenAid tuotemerkkejä ovat eri sarjassa tai malleja stand-up mikseri. KitchenAid Classic ja KitchenAid Artisan ovat vain kaksi suosituimmista malleista tuotemerkin.

On monia yhtäläisyyksiä monessa suhteessa kahden laitteen mallia. Niiden toiminnot ovat samankaltaisia. Ne auttavat ja mahdollistavat sekoittaminen leivän taikinat ja muut leivottuja tuotteita, kuten leivonnaisia. Sitä voidaan myös käyttää jälkiruokien tai pasta ruokiin kuten pasta ja ravioli. Koska laite, se auttaa sekoittamalla kaikki ainekset yhteen, jotta taikina.

Mitä lisävarusteita sekä laitteet ovat nylon päällystetty taikina koukku, lanka ja mela, ja kuusi lanka piiskaa. Kaikki nämä tarvikkeet ovat helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa sekoituspään kun tarvetta ilmenee. Kulho käänteitä ja pois Laitteistokonsoli.

Mallit on useita eri nopeuksilla niiden säätimet kääntyvämallinen muotoilu mahdollistaa lisäämällä ylimääräisiä ainesosia helposti. Sekoituspään voidaan myös lukita varmistaa ainesosien sekoituksen. Lisäksi sekoituspään myös valta navat muille tarvikkeille, kuten ravioli valmistaja, pasta rulla, ja pasta leikkuri.

Molemmat laitteet on myös sama paino ja korkeus: 25 kiloa ja 13 15/16 tuumaa.

Nimensä, KitchenAid Classic oli ensimmäinen kahdesta sarjassa voidaan vapauttaa. Se oli ensimmäinen tunnettu Malli K45 ja julkaistiin vuonna 1962.KitchenAid Classic sisältää neljä ja puoli gallona kulhoon. Kulho on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Classic saa virtansa 250 W: n moottori. Tämä malli on stand-up mikseri vain tulee valkoinen väri vaihtoehto.

Toisaalta, KitchenAid Artisan on lähes sama kuin Classic muutamin muutoksin. Artisan on suurempi kulho, täydet viisi gallona kulho, valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Sen voimanlähteenä on 325 W: n moottori, joka on suuri lastaamiseen ja tehdä suuria eriä leivontaan ainesosia. Lisäksi KitchenAid Artisan on ylimääräinen lisälaite, muovi kaatamalla kilpi. Tämä lisälaite auttaa helpottaa kaataa ja sisällyttää muita ainesosia, kun sekoitin on ja sekoittamalla ainekset sisällä.

Artisan on myös saatavilla monissa eri väreissä, 27 värit yhteensä. Koko värimaailma vaihtelee metallista neutraaliin osaksi odottamattomia värejä ja gastronomia-pohjainen värit kuten: mandariini, päärynä, kaki, pistaasi, keltainen paprika, ja monet muut.

Yhteenveto:

1. KitchenAid Classic ja Artisan kaksi mallia stand-up sekoittimet. Molemmat laitteet valmistetaan KitchenAid tuotemerkin ja paljon yhteisiä piirteitä.
2. piirteet ja tarvikkeet sekä laitteet ovat samat joiden valikoima nopeuden valvonnan, sekoittaminen päät, jotka voidaan kallistaa ja lukita, sekoituspään 's valta navat liitetiedostoja, taikina koukku, lanka ja mela, ja lankavispilä. Kumpikin laite on myös sama paino ja korkeus.
3. Erot ovat Classic ja käsityöläisten 'suorituskyky ja kantavuus. Classic on neljä ja puoli quarts kokoinen kulho kun Artisan on täysi, viiden litran astiaan. Tämä tarkoittaa, että Artisan on suurempaa kuormaa kapasiteetti.
4. Mitä kulhot, on myös ero ruostumattoman teräksen materiaaleja. Artisan käyttää kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, kun taas Classic urheilu harjattua ruostumatonta terästä.
5. Toinen ero on moottorin teho. Classic on 250 W: n moottori, pienempi kuin Artisan 's 325 W: n moottori.
6. Artisan on myös ylimääräinen lisälaite, muovi kaatamalla kilpi, joka auttaa lisäämällä ainesosia seokseen, kun laite on päällä.