Ero pigmenttimusteet ja värimusteidenPigmenttimusteiden vs värimusteiden

Värimusteiden ja pigmenttimusteiden käytetään tulostaa asiakirjoja, valokuvia ja melkein mitä tahansa pienen mittakaavan tulostus, joka sinun täytyy tehdä tulostimesta säännöllisesti. Ero pigmenttimusteen ja väriaine muste, että pigmentti mustetta istuu paperille, kun taas, väriaine muste imeytyy paperiin välittömästi, luoden pienen eron lopputuloksessa.

Pigmenttimusteiden ovat parempia kuin värimusteiden joillakin seuraavilla aloilla: pigmentti muste on vesitiivis kuin värimustetta. Dye muste juoksee hyvin helposti, ja tämä luo huonosti tulostettu dokumentti. Pigmenttimusteen myös kuivuvat nopeammin kuin värimustetta, ja tämä on edullista, kun yrität tulostaa suuria määriä tietoja, joita tarvitset pino yhdessä. Värit pigmenttimusteiden ole yhtään häipyminen verrattuna värjätä muste, varsinkin kun loppumassa muste kasetti.

Pigmenttimusteen on myös pidempi kuin väriaineen mustetta. Se pysyy etsii tuoreena pidemmän aikaa, mikä on jotain, joka on tärkeää esitysten.

Kuitenkin verrattaessa erot pigmenttimusteen ja väriaine muste, meidän pitäisi myös muistaa, että väriaine muste on parempi resoluutio, koska se on parempi kontrasti kuin pigmentti mustetta. Väriyhdistelmät ovat myös parempia värimusteiden, ja tämä voi olla erittäin tärkeä asia, varsinkin jos olet ajatellut valokuvien tulostamiseen erikoistarkoituksiin.

Kustannukset ostaa väriaine muste on pienempi kuin kustannukset ostaa pigmenttimusteet. Tämä on jotain tärkeää samoin, kuin useimmat ihmiset ovat budjetin kustannuksista materiaalien jäljentää. Kuitenkin sinun pitäisi myös olla tietoisia siitä, että on olemassa paljon tutkimusta tehdään yrittää tehdä värimusteiden ja pigmenttimusteiden paremmin.

Ottaen huomioon edellä mainitut seikat, ja jotkut suositukset kehittäjien ja valmistajien mustekasettien, on suositeltavaa käyttää pigmenttimusteen väritulostus töitä, ja värjätä muste Mustavalkotulostuksen. Väriyhdistelmä painetulle paperille on oltava hyvin tarkka, ja muste tarvitsee kuivua nopeasti tämän kontrastin työskennellä tehokkaasti.Toinen suositus, joka voidaan ottaa huomioon, on käyttö pigmenttimusteen ne, jotka haluavat tallentaa niiden painetun materiaalin pitkiä aikoja. Verrattuna värjätä muste, pigmentti muste pitää asiakirjat etsivät suuri, jopa 20 vuoden jälkeen tallennustilaa.

Ota kuitenkin myös muistaa, että ero pigmenttimusteen ja väriaine muste voi vaikuttaa sellaista paperia, että käytät. Paperi on erittäin tärkeä rooli tulostustarkkuus, ja jos ovat havainneet, että tyyppi mustetta ei oikeastaan ​​antaa sinulle parhaat tulokset, ja sitten ehkä yrittää toisenlaista paperia voi olla ratkaisu.

Yhteenveto:

1. Ero pigmenttimusteen ja väriaine muste, että pigmentti mustetta istuu paperille, kun taas, väriaine muste imeytyy paperiin välittömästi, luoden pienen eron lopputuloksessa.

2. Dye muste on parempi resoluutio, koska se on parempi kontrasti kuin pigmentti mustetta.