Ero Bone ja Fine KiinaBone vs Fine Kiina

Kiinalainen posliini on tunnettu taiteen ja kauneutta. Nämä porcelains ovat edullisia, koska niiden magnificence. Useimmat ihmiset vain tunnettujen posliini ja ei tiedetä erilaista liittyy siihen. Jopa silloin, kun ostoksia, he vain mennä ostamme ja koskaan tee ulos eroa Luuposliini ja Fine Kiinan ostamme.

Puhuttaessa Luuposliini ja Fine Kiina, tärkein ero näiden kahden välillä on, että osat, jotka menevät tekemiseen kaksi. Fine Kiina on valmistettu yhdistelmä Kiina kivi ja kaoliinin. Luuposliini koostuu luutuhka, Kiina kivi ja kaoliinin. Yleensä luut nautojen valmistukseen käytetään luun Kiinassa. Ne kuumennetaan korkeissa lämpötiloissa, kunnes ne ovat tuhkaa. Ne ovat sitten jauhettu ja lisätään muita komponentteja.

Kun tarkastellaan historiaa, se voidaan nähdä, että Fine Kiina otettiin käyttöön BC 11. Toisaalta, luuposliini voidaan jäljittää 1800-luvulla.

Toinen erityinen ero Luuposliini ja Fine Kiina on läpikuultava laatua. Tavarat valmistettu Luuposliini ovat läpikuultavia kuin tavarat valmistettu Fine Kiinasta. Vaikka tavarat valmistettu Luuposliini on koristeltu maalit, pinta on hyvin näkyvissä.Verrattaessa paino, Luuposliini on kevyempi Fine Kiina. On myös
paljon eroa hinnan tavarat valmistettu Luuposliini ja Fine Kiina. Tavarat valmistettu Luuposliini tulee kalliimpia kuin tavarat valmistettu Fine Kiinasta.

Puhuttaessa ero kestävyyden välillä Luuposliini ja Fine Kiinan tavarat valmistettu Bone Kiina ovat kestävämpiä.

Yhteenveto
Fine Kiina on valmistettu yhdistelmästä Kiina kivi ja kaoliinin. Luuposliini koostuu luutuhka, Kiina kivi ja kaoliinin.
Fine Kiina otettiin käyttöön BC 11. Toisaalta, luuposliini voidaan jäljittää 1800-luvulla.
Tavarat valmistettu Luuposliini ovat läpikuultavia kuin tavarat valmistettu Fine Kiinasta. Vaikka tavarat valmistettu Luuposliini on koristeltu maalit, pinta on hyvin näkyvissä.
Tavarat valmistettu Luuposliini tulee kalliimpia kuin tavarat valmistettu Fine Kiinasta.