Ero Ivory ja muoviIvory vs Plastic

On helppo erottaa norsunluun ja muovia. Mutta se on todella vaikea tehtävä saada ulos ero, kun nämä kaksi ovat veistetty osaksi erilaisia ​​esineitä. Kuten norsunluun on kallista, voi törmätä väärennettyjä norsunluun valmistettu muovista tai hartsista vanhan norsunluun.

On hyvin vaikea erottaa kohteiden tehty muovista ja norsunluun kuin ne näyttävät lähes samanlaisia. Jos et ole tietoinen, joka laatii ero kahden, niin menetät kovalla työllä ansaitut rahat.

Vaikka voit erottaa muovia norsunluukartonki läpi joitakin kemiallisia kokeita, se ei ole aina käytännöllistä. Voit laatia ero liu'uttamalla käsiksi Ivory ja muovia esineitä. Muovit ovat tasaisempia kuin Ivory. Yksi voi törmännyt rajat graining tai timantinmuotoinen risti graining pinnalla Ivory.

Se voidaan myös nähdä, että muovi antaa lämpimän tunteen kiertueelle kädet taas norsunluun antaa raikkaan tunteen.

On myös toinen yksinkertainen tapa '' kuuma tappi testausmenetelmä, jonka voi erottaa muovista ja norsunluusta. Kuumenna tappi tai neula ja aseta se muovin ja norsunluuta. Kuuma neula tunkeutuu helposti muovisiin esineisiin ja se ei murtaa norsunluuta. Lisäksi voit myös erottaa haju. Kun kuuma neula tai tappi on asetettu norsunluu, se antaa ulos haju muistuttava kuin polttava hampaita.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että muovia voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon, joka ei ole mahdollista norsunluun.

Nyt verrataan kustannuksia Ivory ja muovin, entinen yksi on hyvin kalliita. Saatavuuden, muovi löytyy runsaasti.Yhteenveto

1. On hyvin vaikea erottaa esineiden tehty muovista ja norsunluun kuin ne näyttävät lähes samanlaisia.

2. Muovit ovat tasaisempia kuin Ivory. Yksi voi törmännyt rajat graining tai timantinmuotoinen risti graining pinnalla Ivory.

3. Muovi antaa lämpimän tunteen kiertueelle kädet taas norsunluun antaa raikkaan tunteen.

4. Kuuma neula tunkeutuu helposti muovisiin esineisiin ja se ei murtaa norsunluuta. Kun kuuma neula tai tappi on asetettu norsunluu, se antaa ulos haju muistuttava kuin polttava hampaita.

5. Muovi voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon, joka ei ole mahdollista norsunluun.