Ero Luuposliini ja posliiniBone Kiina vs Porcelain

Luuposliinista eräänlainen ware tehty selkeä ruumiin pois 30% fosfaattia, mistä laskettu määrä kalsiumfosfaattia ja eläimen luuta. Se koostuu pääasiassa luutuhka, kaoliini, ja feldspathic materiaalia. Toisin kuin luuposliinista 'melkein tarkka koostumus, posliini on vaihdellut komposiitit. Kuitenkin kaoliniitti nähdään usein komponenttina. Muita materiaaleja voidaan sisällyttää palvelemaan sen muita komposiitit.

Luuposliini kehitti Potter Englannissa, ja se on tehty suosittu sen läpikuultavuus ja valkoisuus. Se on myös kuuluisa sen vahvuus ja siru vastus, joten se on todettu olevan erittäin kestävä materiaali. Koska sen lujuus ja kestävyys kohti haketus, se voidaan valmistaa ohuempi poikkileikkauksissa kuin muita posliinia. Posliini on keraaminen materiaali tunnettu sitkeys ja lujuus, koska muodostumista lasin ja mineraalien mulliitti sisällä poltetaan kehon korkeissa lämpötiloissa.

Posliini tunnetaan alhainen läpäisevyys ja joustavuus. Se on merkittävä vahvuus, kovuus ja hauraus. Se on myös suuri vastus kemialliselta ja termisen shokin.

Luun china alkunsa, kun Thomas Frye, posliinitehdas omistaja Lontoossa, käyttää enintään 45% luutuhka hänen ikioma muotoilu kehittää 'hieno posliini'. Tämä ajatus tuli siitä, koska hänen tehdas 's sijainti oli hyvin lähellä sijaitsevaa teurastamoissa ja karjan markkinoilla Essex, jossa eläinten luista olivat hyvin saatavilla. Josiah Spode myöhemmin kehittänyt konseptin luopumalla kalsinoinnin luun muiden raaka-aineet; hän sen sijaan päätti juuri kalsinoimiseksi luun. Hän muotoiltu sen 6 osaa luun, 3. 5 osaa kaoliinia ja 4 osaa Kiina kivi. Jos luuposliinista syntynyt Euroopassa, posliini uskotaan olevan peräisin Kiinasta. se voi olla olemassa jo Shang-dynastian noin 1600 eKr.

Korean ja Japanin posliini myös ovat kuuluisia on pitkä historia ja erillisiä taideperinteiden. William Cookworthy, tehtaan omistaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, myös merkittävän panoksen kehittämiseen posliini kehittämällä käytön kaoliini ja Kiina kivi tehdä posliini, joiden kehon koostumus on samanlainen kuin kiinalaisten ostamme alussa 18th century.

Posliini voidaan luokitella: pehmeä ja kova tahna, ja luu. Hard tahna ostamme tuotettu posliini, jotka ovat kovia ja vahvoja. Nämä ovat edelleen perusosat useimmissa Euroopan ostamme tänään. Pehmeä tahna ostamme tehtiin käyttäen seosta, jossa jauhetaan lasi ja kaoliinin.

Nyt he ovat enimmäkseen koostuvat kvartsista, maasälvistä, kaoliini, ja muita kiviä. Miten luuposliinia tuotetaan lähes samanlainen kuin posliini ja erityisen huolellinen käsittely on tarpeen johtuu sen pienempi muokattavuus ja kapeammalle lasituksen. Luutuhka hyödynnetään tuottaa luuposliinista laajalti valmistettu luista karjaa, koska ne ovat pienemmät rautapitoisuus.Muut komponentit tekemään luuposliinista ovat kalliimpia kuin muut Posliinituoteet, ja tuotanto voidaan kuvata voimakkaampi. Tämä selittää, miksi luuposliinista on hinnoiteltu korkeammalle kuin toiset; se silti komennot huippulaatua asema enemmän kuin muita Kiinassa. Hinta on myös off-set siitä, että se on erittäin kestävä myös. Posliini voidaan käyttää rakennusmateriaalina, paitsi lasiesineet ja Kiinassa näyttö. Nykyaikaiset posliinilaattojen valmistetaan yleensä useisiin hyväksyttyjen kansainvälisten standardien ja määritelmien ja valmistetaan eri puolilla maailmaa eri maissa, joissa Italia on johtoon valmistaja.

YHTEENVETO

? Luuposliini on eräänlainen posliini sisältävät pääasiassa luutuhka, kun taas muut posliini on vaihteleva sisältöä.

? Luuposliini on erittäin siru vastustuskykyinen kun posliini on hauras.

? Luuposliini voidaan helpommin valmistettava poikkileikkauksissa, ohuempi kuin tavallista, toisin kuin muut tunnetut posliini tyyppisiä, koska sen korkea lujuus.