Ero CSI ja FBICSI vs FBI

CSI ja FBI ovat lainvalvontaviranomaisten Yhdysvalloissa. 'CSI' on Crime Scene Investigation, ja 'FBI' on Federal Bureau of Investigation. Vaikka Crime Scene Investigation toimisto toimii yhteistyössä paikallisten lainvalvontaviranomaisten, Federal Bureau of Investigation toimii liittohallitus.
Kun tarkastellaan kahta, Federal Bureau of Investigation on laajempi areena. FBI mukana tutkimuksessa suurten tapauksia, jotka ovat liittovaltion luonteeltaan ja joita ei voida hoitaa paikallinen tutkimalla virastot. Toisaalta, Crime Scene Investigation on vain mukana tutkimiseen rikospaikalta, ja niillä ei ole tärkeä rooli lisätutkimuksiin. CSI tunnetaan myös Forensic Science Service.

Crime Scene Investigation 'päätehtävänä on suorittaa monimutkaisia ​​kohtauksen tutkimukset ja kerätä tärkeitä tietoja. CSI tutkijat ovat vastuussa ensimmäisen arvioinnin kohtauksen. Todisteet siitä, että CSI henkilöstön kokoamiseksi luovutetaan virasto, joka luotaa tapauksessa. CSI tutkijat voidaan kutsua myös tuomioistuimien todistamaan havaintonsa ja käytettävät menetelmät tietojen keräämiseksi paikalle.

Perustettu Bureau of Investigation vuonna 1908 nimi muutettiin Federal Bureau of Investigation vuonna 1935. FBI, joka on osa Department of Justice, käsittelee lähinnä tutkimalla rikollista toimintaa. Suojelun ohella ja puolustaa kansakunnan terrorismia vastaan ​​Federal Bureau of Investigation on velvollisuus valvoa rikoslakien Yhdysvalloissa ja tarjota rikosoikeuden palveluja liittovaltion, osavaltion ja kuntien. Työvaliokunta toimii myös kansainvälisiä hallitukset.Puhuttaessa saada työtä FBI tai CSI, on vaikea saada yksi entisessä palveluun. Pitäisi olla vähintään viisi vuotta 'palvelu poliisina, tai sotilaita, tai on kokemusta Syyttäjän tulla FBI: n agentti.

Yhteenveto:

1. 'CSI' on Crime Scene Investigation, ja 'FBI' on Federal Bureau of Investigation.
2. FBI on mukana tutkimuksessa suurten tapauksia, jotka ovat liittovaltion luonteeltaan ja joita ei voida hoitaa paikallinen tutkimalla virastot.
3. Crime Scene Investigation toimisto on vain mukana tutkimiseen rikospaikalta, ja niillä ei ole tärkeä rooli lisätutkimuksia.
4. CSI tutkijat ovat vastuussa ensimmäisen arvioinnin kohtaus.