Ero Vakoilu ja kapinaVakoilu vs Treason

Vakoilu ja maanpetoksesta ovat niin hyvin läheistä sukua, että ihmisten on vaikea määritellä eroa näiden kahden välillä. Molemmat liittyvät toisiinsa, ja voi johtaa muita.

'Vakoilu' määritellään 'teko vakoilusta tai käyttämällä vakoojia saamiseksi salaista tietoa.' Teko vakoilusta voidaan maanpetoksesta, koska se on vastoin ihmisen 's uskollisuutta yksi' s itsenäisen valtion. Vakoilu on teko, jossa henkilö tai yksittäisen saa tietoa, joka pidetään salaiset. Kun puhutaan maanpetoksesta, se on vakava pettämistä yksi 'oman kansakunnan tai suvereenin valtion.

'Vakoilu' voidaan kutsua tekoa yhdelle 'omaan maahan taas' maanpetoksesta 'on teko, joka tehdään yhtä vastaan' omaan maahan. Mutta vakoilu voi tulla maanpetos, jos asianomainen varastaa voimassa tietoja oman maansa ja antaa sen toiseen. 'Vakoilu' tarkoittaa 'varastaa tärkeitä asiakirjoja hallituksen ja siirtämällä ne toiseen hallitus.' Vakoilua, on yhteisöt, jotka palkata vakoojia tai yksityisetsivät todistamiseksi joidenkin teko petosta.

Koska vakoilu on joskus ole maanpetos, petos voi myös olla mahdollista ilman vakoilusta. Jos yksittäinen joitakin tietoja toiseen maahan ilman vakoilee omasta hallitusta, se ei ole maanpetos ilman vakoilusta. Tällainen maanpetoksesta, ilman vakoilun, on lähinnä toimittaa palkintoja ja rahallista hyötyä muille kansa. Se voi myös liittyä aseiden ja ampumatarvikkeiden toiseen maahan ilman valtion ottaa mitään tietoa siitä.

Yhteenveto:

1. Sekä vakoilu ja maanpetoksesta toisiinsa, ja voi johtaa muita.

2. 'Vakoilu' määritellään 'teko vakoilusta tai käyttämällä vakoojia saamiseksi salaista tietoa.'3. Vakoilu on teko, jossa henkilö tai yksittäisen saa tietoa, joka pidetään salaiset.

4. Maanpetos on vakava pettämistä yksi 'oman kansakunnan tai suvereenin valtion.

5. 'Vakoilu' voidaan kutsua 'tekoa yhden' s maa 'taas' maanpetoksesta 'on' teko, joka tehdään yhtä vastaan ​​'omaan maahan.'

6. Vakoilu voi tulla maanpetos, jos asianomainen varastaa voimassa tietoja oman maansa ja antaa sen toiseen.

7. Jos yksittäinen joitakin tietoja toiseen maahan ilman vakoilee omasta hallitusta, se ei ole maanpetos ilman vakoilusta.