Ero Ryöstö ja Larceny Robbery vs Larceny

Ryöstö ja varkaus ovat varkaus, mutta käytetään eri tilanteissa. Vaikka ryöstön varkauden tai ottamalla tai yrittää varastaa arvokkaita asioita toisesta uhkia, pelottelun, ja voima. Varkaus ottaa pois jotain arvokasta toiselta henkilöltä hänen tietämättään, ilman pelotteluilla tai voima.

Vuonna ryöstö, henkilö, joka on ryöstetty on tietoinen siitä, että hän on menettämässä hänen arvokkaita asioita. Ryöstö, henkilö, joka on uhri pitäisi olla läsnä. Jos ne eivät ole, sitä ei pidetä ryöstö. Mutta jos kyseessä on varkaus, henkilö, joka on ryöstetty ei tiedä, että hänen arvoesineitä on varastettu.

Vaikka ryöstö on sitoutunut edessä uhri, se ei ole niin kanssa larceny. Vuonna ryöstö, joka siis uhri uhkaa tai pakko antaa pois hänen arvoesineitä aseella tai muilla keinoin.
Mugging, pankkiryöstö, piratismi ja ryöstely ovat joitakin esimerkkejä ryöstön. Kiristys pidetään myös ryöstön koska siihen liittyy uhkaa tehdä jotain, jos uhri ei täytä vaatimuksia. Ajoneuvovarkauksia shoplifting, ja näpistys ovat esimerkkejä larceny.

Jos henkilö poimii lompakon, niin se on varkaus. Mutta jos ryöstäjä koputtaa te alas ja poimii tasku, se on ryöstö kuten jotkut voima on mukana se. Tämä tarkoittaa, että vaikka pieni voima on mukana, niin se on ryöstön.Varkaus on yksinkertaisesti varastaa. Se on kahta tyyppiä: grand varkaus (varastaa arvokkaita asioita, jotka ylittävät $ 100 tai mitä tahansa cut-off määrä voi olla toimivalta) ja näpistys (varastaa pikku asioita, joiden arvo on alle laissa asetettu määrä esimerkiksi $ 100).

Yhteenveto:

1. Ryöstö on varkautta tai ottamalla tai yrittää varastaa arvokkaita asioita toisistaan ​​uhka, pelottelun ja voima. 2. Larceny ottaa pois jotain arvokasta toiselta henkilöltä hänen tietämättään, ilman mitään uhkaa, pelottelua tai voima.
3. ryöstö, henkilö, joka on uhri pitäisi olla läsnä. Jos ne eivät ole, sitä ei pidetä ryöstö. Mutta jos kyseessä on varkaus, henkilö, joka on ryöstetty ei tiedä, että hänen arvoesineitä on varastettu.
4. Mugging, pankkiryöstö, piratismi, kiristys, ja ryöstely ovat joitakin esimerkkejä ryöstön.
5. Ajoneuvon varkaus, shoplifting, ja näpistys ovat esimerkkejä larceny.
6. Jos henkilö poimii lompakon, niin se on varkaus. Mutta jos ryöstäjä koputtaa te alas ja poimii tasku, se on ryöstö kuten jotkut voima on mukana se.