Ero Motorola Pro ja Apple iPhone 4 Motorola Pro vs Apple iPhone 4

Motorola Pro on vain yksi monista älypuhelimet, jotka pyrkivät luomaan pala kakusta, joka on otettu lähinnä Apple ja sen iPhone 4. Ensimmäinen ero kahden että huomaisit on läsnä QWERTY-näppäimistö on Pro. Näppäimistö on paljon parempi kirjoittamalla pitkät viestit mutta vie paljon tilaa. Pro ei ole paljon suurempi kuin iPhone 4, ja tehdä tilaa näppäimistön, Motorola käyttää pienempää 3. 1-tuumainen näyttö verrattuna 3. 5 tuuman näyttö iPhone 4. Pro myös menettää verkkokalvolle näyttö iPhone 4 sen näytön hallinnoi vain HVGA resoluutio.

IPhone 4 on hyvin tunnettu ottaa paljon sisäistä muistia, mutta ei ole paikka muistikortille. Vertailun vuoksi 8GB sisäinen muisti Pro on pieni. Mutta koska Pro on muistikorttipaikka ja mukana tulee 8GB microSD-kortti, se on jo par kanssa 16GB version iPhone 4. Lisää muistia voidaan saada vaihtamalla kortti toisessa on suurempi kapasiteetti.

Molemmat ovat samanlaisia ​​silmälasit, kun se tulee pääkameralla mutta on merkittävä ero näiden kahden, kun se tulee tallennus video. IPhone 4 voi tallentaa HD 720p kun taas Pro voi johtaa ainoastaan ​​480p. Pro puuttuu myös toissijainen eteen päin kamera, joka on usein käytetty videopuhelut. IPhone on eteen päin kamera, mutta se voidaan käyttää vain, kun yhteys kautta WiFi.Lopuksi on suuri ero, kun se tulee käyttöjärjestelmän Pro on Android 2. 2 kun taas iPhone on iOSCthe keskustelua, joka ansaitsee koko pitkän keskustelun. Olkoon 's vain sanoa, että se on yksinkertaisesti mieltymyskysymys. Molemmilla on paljon sovelluksia, on erittäin hienostunut rajapinnat, ja ovat erittäin käyttäjäystävällinen. IPhone 4 on käyttäjäystävällisempi, mutta doesnt' t antaa käyttäjälle niin paljon vapautta kuin Android Pro tekee.

Yhteenveto:

1. Pro on QWERTY-näppäimistö, kun taas iPhone 4 doesnt 't.
2. Pro on pienempi näyttö kuin iPhone 4.
3. iPhone 4 on enemmän muistia kuin Pro.
4. iPhone 4 voi tehdä HD-videotallennus, kun Pro ei.
5. iPhone 4 on eteen päin kamera, kun taas Pro doesnt 't.