Ero Nikon D5000 ja Canon XSiNikon D5000 vs. Canon XSi

Nikon D5000 on 12. 3 MP DX digitaalinen järjestelmäkamera. Se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ei aiemmin ole nähty sen aikaisemmin uhrilahjoja D-SLR perheen digitaalikamerat, kuten 2. 7 tuuman joustava Live View näyttö C kykenee liikkumaan edestakaisin, jonka avulla käyttäjä voi katsella kehyksen eri kulmikas näkökulmista. Se sisältää myös Nikon 'patentoitu EXPEED kuvankäsittelytekniikka parantamiseksi resoluutiota jokaisen kuvan. Mukana ovat ominaisuuksia osoitus tekniikka löytyy useimpien digitaalisten kameroiden: Split toinen suljin vasteen, jatkuva kuvaus jopa neljä kuvaa sekunnissa, ja (kuten lisäominaisuutena Nikon 'uusin malli digitaalikameralla) HD D-video-tilassa, jonka avulla käyttäjä voi kaapata liikkuvaa kuvaa teräväpiirtotarkkuudella.

Canon XSi on 12. 2 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera. Se on suora vastaus hienostuneesti löytyy aiemmissa kilpailijoiden SLR digitaalikameran luokkaan. Se sisältää patentoidun teknologian ominaisia ​​Canonin kamerat, kuten EOS integroitu puhdistusjärjestelmä, DIGIC III kuvaprosessori, ja (kuten lisäominaisuutena uusin permutaatioiden Canon 't digitaalikamerat) CMOS-kenno. Kamerassa on oma 3. 0 tuuman nestekidenäyttö, joka on yhteensopiva SD- ja SDHC-muistikortteja.

Nikon D5000 on 11 pisteen automaattitarkennus ja 3D-seuranta, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä elokuvan nuhteettoman tarkkuus, luoden suuremmat resoluutiot kuin koskaan tarjotaan Nikon 's rivi digitaalikamerat. Kamerassa on myös käyttää NIKKOR optiikka varmistaa, että jopa tilanteissa, kun kamera on taipumus ravistella, kuva tulee ulos selkeä ja aktiivinen anturi puhdistus kitkee pölyn kennosta heti putoaa.

Canon XSi sisältää tekniikkaa, jonka avulla käyttäjä voi kaapata kuvia täydellisesti eri sävyjä auringonvalon C avulla kuvia voidaan jää dramaattinen valaistus tuottamatta ryhmittelyä vaikutus. Kuten osoitus useimpien Canon digitaalikamera tarjontaansa, The XSi käyttää Auto optimointi varmistamaan, että kun kuvat ovat alivalotettu ne silti tuottaa kuvan tarpeeksi kirkas on tunnustettava. Canon 's EOS integroitu puhdistusjärjestelmä käyttää teknologiaa, joka pääsee eroon pölyn objektiivin heti näkyy C itsepuhdistuva kenno ravistaa pois pöly heti kun se koskettaa anturin.Yhteenveto:

1. Nikon D5000 on 12. 3 MP DX digitaalinen järjestelmäkamera; Canon XSi on 12. 2 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera.

2. Nikon D5000 on 2. 7 tuuman multi-nestekidenäyttö, joka pystyy kuvien eri kulmikas näkökulmia; Canon XSi sisältää 3. 0 tuuman LCD-näyttö yhteensopiva SD- ja SDHC-muistikortteja.