Ero Acuvue ja Acuvue 2Acuvue Vs Acuvue 2

Jos sinulla on silmävaivoja tai jos haluat vain tehdä silmäsi houkuttelevampi etsii sitten on joitakin piilolinssit käytettävissä, joka voi tepsiä. Piilolinssit ovat nykyään joko terapeuttista korjaamista näön tai esteettisiin tarkoituksiin vain. Mutta mikä tahansa syy on, on tietyn merkin, joka on ollut päällä tuotantoon näiden tuotteiden '' Acuvue. Tämä piilolinssi merkki on tosiasiallisesti valmistanut alaisuudessa Johnson ja Johnson Vision Care.

Pitkin linja Acuvue linssejä, on olemassa erilaisia ​​tuotteita markkinoidaan samoilla tuotemerkeillä. Yksi on Acuvue, toinen olisi Acuvue Advance ja siellä 's myös Acuvue 2 linssiä. Vielä tärkeämpää on, mitä' s eroa Acuvue ja Acuvue 2?

Acuvue on itse asiassa ensimmäinen tyypin kertakäyttöisiä linssi (ensimmäinen laatuaan) loi vuonna 1987 silmille. Se on pitkään seissyt kuin numero 1 piilolinssi brändi maailmassa jopa tämän päivämäärän. Kuitenkin on ollut hieman liikkua kohtaamaan pois Acuvue markkinoilta uudempia piilolinssit kuten Acuvue 2 on valmistettu laajalti. Vaikka molemmat linssit on tehty etafilcon A., jälkimmäinen (Acuvue 2) on jonkin verran muutettu vähentämällä koko linssin korkeus ja samalla parantaa sen puolivälissä kehän samanaikaisesti. Kaiken kaikkiaan nämä muutokset tarjoavat enemmän huomiota mukavuutta käyttäjälle.

On myös tärkeää huomata, että sekä linssin malleja suositellaan korvaaminen viikoittain tai kahden kuukausittain. Minkä jälkeen, uudet piilolinssi on käytettävä. Niillä on sama yllään merkkejä (EW, ja DW) ja myös samanlaisia ​​vesipitoisuus. Sekä Acuvue ja Acuvue 2 on näkyvyys sävy, jotta käyttäjä voi helposti havaita ja käsitellä tällaisia. Acuvue 2 kuitenkin on hieman suurempi keskus paksuus kuin edeltäjänsä. Se on noin 0,084 mm paksuus verrattuna Acuvue 's 0,070 mm.Kaiken kaikkiaan, yhdistelmä parantaa, parannetun linssi kestävyys ja lisääntynyt optinen suorituskyky on tehnyt molemmat piilolinssit tapa kilpailun kärjessä. Siitä huolimatta he silti eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Acuvue on ensimmäinen ja vanhempi malli piilolasien vastakohtana Acuvue 2.

2. Acuvue 2 on parannettu puolivälissä reuna ja vähentää linssin korkeus verrattuna Acuvue.