Ero WMV ja AVIWMV vs AVI
AVI on lyhenne sanoista Audio Video Interleave ja se on vakiokuvasuhde videotiedoston Microsoft 's' Video for Windows '. Microsoft julkaisi AVI-tiedostomuoto marraskuussa 1992 osana pakettia. On PC, se katsotaan on yleisin muoto audio / video (AV) tiedot ja se on hyvin esimerkki 'de facto' standardi.

Tämä erittäin suosittu muoto on hyvin samanlainen kuin DVD-muodossa, joka mahdollistaa useiden höyryssä tietoja sekä ääntä ja videota. Maxtrol OpenDML ryhmä on kehittänyt tiedostomuoto laajennukset liittyvät AVI. Nämä tiedostot kutsutaan AVI 2. 0 ja on tuettu ohjelmisto jättiläinen Microsoft.

WMV on lyhenne Windows Media Video. Aivan kuten AVI-tiedostomuoto, WMV kehitettiin myös Microsoftin '' kuin jos nimi ei ole viittaavia että. Kuitenkin juuri tarkoituksena WMV on tallentaa videodataa pakatussa muodossa. Tämä on tehdä pienempi videotiedosto koot enemmän käytännön Internetin käyttö, kuten online streaming videosisältöä. Microsoft ei ole itse asiassa ensimmäinen luoda internet sopiva muoto, sillä RealVideo- oli ensimmäinen aloittaa samanlaisen. WMV oli pohjimmiltaan Microsoft 's versio RealVideo-' s online streaming-muodossa.

Lisäksi käytännön tarkoitusta jakaa erityisesti kaikkialla Internetissä, WMV on parempi vaihtoehto. Kuitenkin WMV on heikko videoformaatti käyttää muokattavaksi.

Windows Media Video sisältää koodekin (koodaaja / dekooderi pari). Sitä käytetään videotietojen pakkaamiseen aikana tiedostojen luominen ja tietojen tiedosto lopulta puretaan toistoon. On olemassa paljon koodekkeja eri yrityksistä. WMV on standardi hahmoteltu Microsoftin hyväksymä SMPTE vuonna 2006.

Kun toisto-ohjelmisto, tai laitteiston muissa tapauksissa on Microsoftin tai liittyvät yrityksen, se todennäköisesti toistaa WMV-tiedostoja ilman ongelmia. WMV on suljetun lähdekoodin, käyttäytyminen koodekki, jota ei voi manipuloida. Ei ole ehdotettu muokattavaksi.

AVI on parempi videon laatu kuin WMV tahansa päivä, mutta on aina tiedostokoko on suurempi.Yhteenveto:

1. videot AVI-muodossa on huomattavasti suurempi tiedostokoko verrattuna videotiedostoja WMV.

2. AVI on parempi videon toiston laatu ja suorituskyky.

3. WMV on pääasiassa online streaming kuten RealVideo- 's formaatit kun AVI on paras käyttää laadukkaita toistamisen tietokoneella ja editointia varten.