Ero Tarkkuus ja DPIResoluutio vs. DPI

Tarkkuus on melko vanha termi, jota käytetään kuvaamaan yksityiskohtaisuus kuvan tai valmiutta syömällä laitteen. Korkearesoluutioinen kuva sisältää paljon yksityiskohtia, ja voit selvittää elementit kuvan, kun taas alhaisen resoluution kuva on usein epäselvä, ja elementit kuvassa on vaikea selvittää. DPI tarkoittaa pistettätuumalle; mittayksikkö. Tämä on yksi tapa ilmaista määrällisesti resoluution kuvaa. Tämä laskee kuinka monta erillistä pistettä voit mahduttanut tuumaa, Useammat tarkoittaa pienempiä pisteitä ja parempi resoluutio. Jokainen piste voi olla erivärisiä kuin yksi vieressä. Joten pienempiä pisteitä, kuva näyttää hienompaa, kuin silmä sekoittaa nämä värit yhdessä. Isompi pisteitä, matalalla DPI kuvan, voidaan joskus erottaa silmään, johtaa pixilated ilmeen.

Koska päätöslauselma on melko yleinen termi, sitä käytetään paljon kenttiä ja tuotteita, jotka ovat mukana kuvantamisen. Näyttää kuten televisioita, ja tietokoneiden näytöt, on tarkkuus, ja niin edelleen kameroita ja videokameroita. Niille laitteille, ne käyttävät eri mittayksikköä resoluutio eli PPI eli pikseliä tuumalla. DPI käytetään vain digitaalisen tulostuksen, joissa suuria määriä mustepisarat suihkutetaan paperille, jolloin muodostuu haluttu kuva. Vaikka useimmat kuvankäsittelyyn menetelmiä käyttää DPI kuvaamaan kuinka suuri kuva on, tämä on harhaanjohtava, koska ne tarkoittavat kuvaamaan pikselimäärän tuumaa, tai PPI.

Hassua noin tarkkuus on, se ei helposti kääntää eri tyyppisiä laitteita. Kuvan tulostaminen kanssa 72ppi resoluutio tarvitsevat paljon suurempi DPI tulostimen, ellet halua päätyä blocky kuvan. Vaikka näyttää siltä, ​​kuin tämä voi olla ongelma useimmille käyttäjille, käsittely tapahtuu sisäisesti, ja useimmat tulostimet ovat oletuksena DPI-asetus, joka on asetettu korkealle riittää luomaan hyvää kuvaa joka kerta.

Yhteenveto:1. Resoluutio on yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan yksityiskohtaisesti tason kuvan, kun DPI on mittayksikkö määrällisesti resoluutio.

2. Termi resoluutio voidaan käyttää monissa eri tilanteissa, kun taas DPI käytetään yleisesti digitaalisen tulostuksen tekniikoita.