Ero Robotyrannus ja Roboreptile



Robotyrannus vs Roboreptile

Robotyrannus ja Roboreptile ovat leluja tuottama lelu yritys nimeltä WowWee, Ltd. Sekä Robotyrannus ja Roboreptile luokitellaan robotti leluja, jotka perustuvat eläimiä. Molemmat lelut pystyvät liikkeen ja työllistävät lähes sama rakenne ja ominaisuudet, syy miksi jotkut kuluttajat usein erehtyä toisistaan.

Nimestään huolimatta, on paljon yhtäläisyyksiä, jotka Roboreptile ja Robotyrannus jakaa keskenään. Molemmat robotti leluja julkaistiin vuonna 2006 jälkipuoliskolla ja olivat suosittuja lahjoja lapsille ja aikuisille monissa yhteyksissä.

Sekä leluja on samat ominaisuudet:

Kehittynyt teknologia ominaista tekoälyä.
Itsenäinen ja biomorfinen liike kuten kävely, huutaa, ja käynnissä. Lelun pystyy myös hyppäämiseen.
Siirrettävät ja joustava kaula ja hännän.

Advanced anturiteknologia joka sisältää infrapuna, kosketus ja ääni anturit sijaitsevat eri puolilla lelun 'kehon. Anturit mahdollistavat lelun tunnistaa sen ympäristön ympäristössä ja toinen esiintyminen, kuten lemmikkieläimet, ihmisillä, ja elottomia esineitä. Infrapuna-anturi mahdollistaa lelun välttää esteitä ja havaitsee liikettä sen ympäristössä. touch tunnistin reagoi ihmisen ärsykkeitä kun Sonic anturit reagoivat ympäristön äänet.

 Molemmilla on viisi tilaa C autonominen (oletus), suora ohjaus, Program, Guard, ja Sleep C ja kolmessa tilassa (Hungry tai oletustila, Tyytyväinen ja Hooded).
Jokainen robotti on mukana infrapunakaukosäädin että toimii 'ruoka' ärsyke robotti.
Roboreptile ja Robotyrannus saavat virtansa saman Li-Ion tyyppinen akku. Lelun sammuu omasta kautta lepotilaan.
Mitat ovat samat; korkeus on 10,8 tuumaa (27. 4 cm.), leveys on 12 1 tuumaa (30,7 cm.), syvyys on 33. 2 tuumaa (84. 3 cm.), ja paino on 3 kiloa (1. 4 kg.).
Jokainen paketti sisältää lelun, huppu lisälaite, kaukosäädin, ja käyttöohjeesta mallin.

On kuitenkin olemassa selviä eroja näiden kahden robotteja.



Robotyrannus on rekisterinumero Tuote # 8063 kun Roboreptile on tunnistuskoodi Tuote # 8065.

Robotyrannus on muutamia pinnallisia eroja Roboreptile. Entinen on neljä sarvet päähän, viisi piikkiä kaula ja selkä sailfin selässä. Roboreptile puuttuu kaikki nämä lisää kuvioita. Ulkonäkö on tärkein ero ja selvimmin ero näiden kahden välillä lelujen.

Lisäksi on ollut ongelma etiketissä Robotyrannus. Se on vapautettu ja että nimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Kanadassa. Kuitenkin se on julkaistu Yhdysvalloissa Roboreptile ja RadioShack poissulkevia.

Robotyrannus, koska muunnelma Roboreptile, toisinaan ei lasketa tai tunnustettu yhdeksi tuotteiden lelu yritys, joka teki sen. Se on myös luokiteltu Roboreptile nimi.

Roboreptile ja Robotyrannus ovat saatavilla eri värejä ja voi ostaa lelu myymälää, verkkokaupoista ja huutokauppasivustoilla. Leluja arvostellaan lapsille 6 vuotta ja vanhemmat.

Yhteenveto:

1. Robotyrannus tunnistetaan Tuote # 8063 kun Roboreptile on tunnistuskoodi Tuote # 8065.
2. Robotyrannus on selviä fyysisiä ominaisuuksia alkaen Roboreptile. Robotyrannus on sarvet päälaelleen, piikit kaulassa, ja selkä purje fin takana kun Roboreptile ei ole muita koriste tai koriste.