Ero Android ja BrewAndroid vs Brew

Android on yksi suosituimmista älypuhelimien käyttöjärjestelmissä nykyään ja eniten tekniikkataitoista ihmiset tarvitse käyttöönottoa siihen. Toisaalta, Brew on myös käyttöjärjestelmän puhelimille mutta on suhteellisen harvinaisia. Suurin ero Android ja Brew on aiottu laite Android on tarkoitettu älypuhelimille ja jopa tabletti tietokoneita, kun Brew on tarkoitettu yksinkertaisempi puhelimissa.

Yhtiö takana Android on Google, valtava ohjelmistoyritys, joka on lisännyt nopea kehitys ja mukauttaminen alustan. Mikä 'on enemmän yllätys on yrityksen takana Brew, Qualcomm. Qualcomm on laitevalmistajan, joka on varsin tunnettuja prosessorit, joita käytetään monissa älypuhelimissa, muun muassa.

Yksi monista eduista Android on määrä sovelluksia, jotka käyttäjä voi valita. Android melkein on 150000 sovelluksia Android markkinoilla; jotkut niistä ovat ilmaisia, kun taas toiset ovat saatavilla hintaan. Vertailun vuoksi Brew on vain 18000 sovelluksia; suhteellisen pieniä verrattuna Android. Kaikki Brew sovellukset ovat myynnissä, joten Don 't odottaa löytävänsä ilmaiseksi sovelluksia.Kun kaikki asiat edellä, te 'd odottaa, että Brew on toinen uusi merkintä puhelimeen käyttöjärjestelmä nujakka, mutta te' d olla väärässä. Vaikka Android on vain pari vuotta vanha, Brew on ollut noin yli 9 vuotta. Brew on käytetty monissa eri puhelimia eri valmistajilta. Syy miksi Brew on mennyt tutkan alapuolella niin kauan on puute tuotemerkin puhelimissa, jotka käyttivät sitä. Branding on Brew puhelimissa on usein Kantajan tai yrityksen takana puhelimen. Ei ole myöskään mainintaa Brew useimmissa tapauksissa. Android-puhelimet kuljettaa jonkinlainen Android tuotemerkin muodossa tai toisessa; olipa se nimi tai vihreä robotti, joka on sen maskotti / logo. Puhelin valmistajat ja telealan ovat myös innokkaita markkinoida Android nimi olisi selkeästi ilmoitettava, että laite on älypuhelin.

Yhteenveto:

1. Android on älypuhelimille taas Brew on säännöllisesti puhelimissa
2. Android on Googlen taas Brew on Qualcomm
3. Android on paljon enemmän sovelluksia kuin Brew
4. Android on suhteellisen nuori verrattuna Brew