Ero LG Thrill 4G ja HTC Evo 3DLG Thrill 4G vs. HTC Evo 3D

Thrill 4G LG ja Evo 3D Samsungin ovat kahden hyvin samankaltaisia ​​puhelimissa, jotka korostavat aivan sama ominaisuus. Ne ovat lähes identtisiä keskenään, urheilu saman kokoinen näyttö vaikkakin ero päätöslauselmassa, ja ovat suunnilleen samankokoisia ja paino. Suurin ero Thrill 4G ja Evo 3D on konepellin alla. Vaikka Thrill 4G urheilu 1 Ghz kaksiytiminen prosessori, Evo 3D dual-core prosessori on vähän nopeampi. Käydessä kellotaajuudet 1. 2 Ghz ydintä kohti.

Nopeus on erittäin tärkeää näinä älypuhelimia kuin aivan kuten tietokoneita, on nyt rodun välillä nopeutta laitteen ja sovelluksia, jotka voivat hyödyntää nopeudesta. Koska se ei ole harvinaista, monet ihmiset on useampi kuin yksi sovellus käynnissä kerrallaan, enemmän laskentatehoa suoraan korreloi pehmeämpi kokemus.

Ero suorituskyvyssä laajenee edelleen pienempi määrä asennetun muistin Thrill 4G. Se on vain 512 Mt muistia verrattuna 1GB on Evo 3D. RAM on erittäin tärkeä, koska se on tarpeen mukaan sovellusten pitää tietoja, kun ne ovat käytössä. RAM voi tulla pullonkaula, jos käytössä useita sovelluksia, jotka käyttävät jopa paljon muistia, kuten pelejä.

Dual kamerat, jotka pystyvät ottamaan talteen 3D-valokuvia ja videoita, ovat painopisteet molempien puhelimissa. Molemmat ovat melko jopa 5MP antureita ja lähes samanlaiset videotallennusominaisuudet. Tässäkin näkökohdassa Evo 3D onnistuu saamaan hyvin marginaalinen etu. Tämä on muodossa kaksi LED vilkkuu. Thrill 4G on vain yksi LED-salama, joka kykenee tuottamaan pieni määrä valoa. Dual-LED vilkkuu ja Evo 3D tarjoaa runsaasti valoa ottaa kuvia jopa hyvin pimeässä.Ainoa positiivinen puoli Thrill 4G on, että se on 8 Gt sisäistä muistia. Ei oikeastaan ​​paljon, mutta paljon enemmän, kun vertaa sitä 1GB kapasiteetin Evo 3D. Kun useimmat älypuhelimet ovat pakkaus 16 tai jopa 32 Gt muistia, ei ole oikeastaan ​​mitään logiikkaa läpsiminen vaivaiseen gigatavun puhelimeen tarkoitus kaapata paljon valokuvia ja videoita.

Yhteenveto:

1. Evo 3D on nopeampi kuin Thrill 4G
2. Evo 3D on enemmän muistia kuin Thrill 4G
3. Evo 3D on kaksi LED vilkkuu Thrill 4G on vain yksi