Ero Apple iPhone 4 ja Motorola Droid XApple iPhone 4 vs Motorola Droid X

IPhone 4 ja Droid X ovat hyvin samankaltaisia, kun se tulee Tekniset tiedot, mutta on hienoisia eroja, mikä voi keinuttaa toistensa päälle. Merkittävin ero on luultavasti käyttöjärjestelmä. IPhone 4 tikkuja kanssa Apple iOS taas Droid X käyttää Google 's Android. Sovellukset molempien eivät ole käyttökelpoisia muista joten jos haluat iPhone app, parasta mitä voi tehdä on etsiä Android-sovelluksen, joka tekee sama asia.

Laitteisto, aloitamme näytöt. Vaikka molemmat laite käyttää kapasitiivinen monikosketusnäyttö, että Droid X on huomattavasti suurempi kuin iPhone 's 0,8 tuumaa. Tästä huolimatta iPhonen' s näyttö on paljon suurempi tarkkuus verrattuna Droid X kamera Droid X on myös parempi kuin iPhone, kun se tulee päätöslauselma. Droid X urheilu 8 megapikselin kamera, kun iPhone on vain varustettu 5 megapikselin kamera. Mutta molemmat kamerat pystyvät tallentamaan HD-laatuista videota.

iPhone-mallit on kiinteä määrä muistia joko 16GB tai 32GB. Vertailun vuoksi Droid X on vain 8 Gt sisäistä muistia, mutta mukana tulee 16GB muistikortin. Tämä on vielä laajennettavissa 32GB yhteensä 40GB. Akku iPhone on myös samassa tilassa. Se on sisäinen eikä sitä voi korvata käyttäjän. Droid X 's akku on käyttäjän vaihdettavissa ja voit jopa valita korvata varastossa paristo kolmannen osapuolen tarjontaa korkeamman kapasiteetin.Lopuksi iPhone on yhteensopiva vain GSM-verkoissa, kun taas Droid X toimii vain CDMA-verkoissa. IPhone on edelleen parempi matkustaa ulkopuolella USA useimmissa osissa maailmaa käyttävät GSM sijaan CDMA.

Yhteenveto:
1. IPhone 4 käyttää iOS taas Droid X käyttää Google Android
2. iPhone 4 on pienempi näyttö, mutta tarkkuus on suurempi kuin Droid X
3. iPhone 4 kamerassa on pienempi resoluutio kuin Droid X
4. iPhone 4 on kiinteä määrä muistia kun taas Droid X on laajennettavissa
5. IPhone 4 on sisäänrakennettu akku, kun taas Droid X akku on käyttäjän vaihdettavissa