Ero kiss ja SmoochSuudella vs. Smooch

On olemassa erilaisia ​​määritelmiä suukkoja ja smooch, itse asiassa niin, että ne ovat usein keskenään ihmisten välillä puhut. ? Molemmat ovat ilmauksia rakkaus, lämpöä, ja varmaa ystävällisyys. ? Ne ovat ilmaisuja, jotka ovat yhteydessä muiden ihmisten mielestä huulten liikkeiden ja toimia. ? Usein sekä suudella ja smooch ovat suosituksi ympäri Valentine 's päivä kuin tapa näyttää rakkaasi että välität.? Voit smooch ja suudella onnistunut on ehdotettu, että olet raikkaan hengityksen, puhtaat hampaat, ja sileä huulet oman suudella kumppani.

Suukko määritellään nopeasti koskettava huulten toiselle henkilölle 'vartaloa, tämä voi olla huulilla, posken, tai otsaan.? Riippuen ruumiin sijainnin suudella, on olemassa erilaisia ​​konnotaatioita, jotka ovat hiljaista. -A suudella otsalle on palvonta, suukko poskelle on ystävällinen, ja suukko huulille on näytön rakkauden, joka on tyypillisesti ollut kaksi ihmistä suhde.? Kisses voidaan ollut perheenjäsenten välillä, vanhempien ja lasten ja välillä ystäville.? suukko on myös tarkoitus olla nopea, ei ole viivettä koskettaa huulet toiselle henkilölle.? suukkoja ei ole tarkoitus olla kova, osa tunteita välitetään lempeä koskettava huulten, ankara suudella pidetään tyypillisesti vilpillinen ja menettää tunteet takana suudella.Smooch määritellään huuli huuli koskettava toisen 'huulilla, mahdollisesti avoin sanoissaan, käytetään ilmaisemaan seksuaalinen ajatuksia.? Koska on seksuaalisia ajatuksia hiljaista smooch olisi vain ollut ihmisten välillä, jotka rakastavat toisiaan tai yrittävät välittää seksuaalinen halu.? on tyypillisesti enemmän aikaa omistettu välillä ihmisiä smooch, koska siellä on enemmän intohimoa ja halu mukana.? smooch voi joko olla lempeä tai karkea ja villi.? smooches ovat intiimejä niin niitä ei saisi jakaa joku ovat suhde.

Suudella ja smooch ovat vaihdellen käytetään jotkut jotka yleistää smooch vain yhtenä muoto suudella ja että tapa suudella tehdään yleistää kuka se pitäisi tehdä. ? Suudella ja smooch tehdä osuus yhteistä se, että ne ovat emotionaalinen ilmaus miten henkilö tuntee ja että ne ovat yhteisiä ihmisille, jotka ovat tärkeitä, rakastettu ja hoidetaan elämässäsi.
Yhteenveto

Suukko on suljettu huuli ilmaus tunteita jollekin muulle henkilölle niiden henkilöä, mukaan lukien huulet. ? Smooch on huuli huuli koskettava kuitenkin sitä käytetään ilmaisemaan halunsa seksuaalisesti.

Suukko on universaali, se voidaan jakaa kenenkään kanssa. ? Smooch vain jakaa jonkun kanssa rakastat ja seksuaalisesti vetoa.

Kisses on tarkoitus olla pehmeä ja lempeä, smooches voi myös olla pehmeä ja lempeä. ? Smooches voi myös olla avoin suuhun ja karkea.