Ero homoseksuaali ja GayHomoseksuaali vs Gay

'Homoseksuaaliset' ja 'homo' tarkoittaa samaa näinä päivinä. 'Homoseksuaaliset' on sana, jota käytetään kliinisesti, kun 'homo' on sana, jota käytetään yleisesti. Molemmat viittaavat sukupuoliseen suuntautumiseen miehen nimenomaan. Homoseksuaalisia tai homo miehet ovat miehiä, jotka haluavat olla emotionaalinen ja fyysinen suhde muihin miesten heidän valintansa.

Sana 'homo' ei alunperin viitata homoseksuaalisia miehiä. Se yksinkertaisesti tarkoitti 'iloinen, valoisa, vilkas tai näyttävä.' Tänään kuitenkin, kun joku sanoo 'homo', se viittaa ehdottomasti homoseksuaaliselle mies. Sana 'homo' käytetään myös kaikkien homoseksuaalien myös naiset, jotka ovat myös kutsutaan lesbot. Yksi viittaa homoseksuaaleja ja homoseksuaalisten naisten homo miehet ja naiset.

Sana 'homoseksuaali' on hybridi kreikan ja latinan sanoista. 'Homoja' on kreikkalainen sana, joka tarkoittaa 'sama' toisin kuin latinan sanasta 'homo', joka tarkoittaa 'mies.' Sanan 'homoseksuaali' viittaa seksuaaliseen suuntautumiseen henkilön kohti henkilöä samaa sukupuolta. Toisaalta, sana 'homo' viitataan 'seksuaalinen nautinto' 17-luvulla. Siten prostituoituja kutsuttiin homo naisia, bordelli kutsuttiin homo talon, ja mies, joka oli naistenmies kutsuttiin homo mies.

Käyttö sanaa 'homoseksuaalinen' voidaan jäljittää jo 20-luvulla. Kun toinen maailmansota päättyi, oli muuttunut ihmisten asenteista seksuaalisuuteen. Homoseksuaalisia miehiä ja naisia ​​alkoivat tulla ulos ja alkoi avoimesti kutsua itseään homo. Aluksi sana 'homo' käytettiin laatusanana ja myöhemmin alettu käyttää substantiiveja. Joku ottaa homoseksuaali taipumuksia oli homo. Nykyaikana 'homo' käytetään vain homoseksuaalien.Säännöllisesti kieli, monet sanoja käytetään yleisesti. Kuitenkin, kun ne esiintyvät tulostaa, he saavat epävirallinen sertifioinnin. Sana 'homoseksuaali' oli käytössä toisen maailmansodan jälkeen avoimesti, mutta se ensimmäisen kerran sen ulkonäkö painettuna vuonna 1869 saksalaisessa pamfletti kirjoittanut kirjailija Karl-Maria Kertbeny. Se julkaistiin nimettömänä tuolloin. Maailma alkoi kiinni, kun sitä käytettiin taas tekijän Gustav Jager kirjassaan nimeltä 'Discovery of the Soul' julkaistiin vuonna 1880. Molemmat kirjat ei voinut tehdä sanaa suosittu, koska se ei ollut hyväksyttävää käsite. Kun Richard von Krafft-Ebing käytti sanoja 'heteroseksuaalinen' ja 'homoseksuaali' kirjassaan nimeltä 'Psychopathia Sexualis,' ehdot tuli suosittu lääkäreiden sekä maallikot.

Nykyaikana käyttöä sanan 'homoseksuaali' ei katsota olevan hyvä sanavalinta koska se viittaa ainoastaan ​​seksuaalisen suuntautumisen henkilön. 'Gay miehet' ja 'lesbot' katsotaan aiheelliseksi, koska se ei viittaa vain seksuaalisen suuntautumisen henkilö, vaan viittaa myös romanttinen suhde kahden ihmisen samaa sukupuolta.

Yhteenveto:

1. 'Homoseksuaaliset' on kliininen termi, jota käytetään viittaamaan kaksi yksilöä samaa sukupuolta joiden seksuaalinen kiinnostus toisiaan; 'Homo' on yleisempi termi homoseksuaaleja.