Ero Dosentti ja apulaisprofessoriDosentti Vs Apulaisprofessori

Dosentti ottaa itselleen täydentävä rooli koulutusjärjestelmässä. Sen sijaan, kokopäiväinen vastuu, tämä ammatti on kuin osa-aikainen professori. Hän on vuokrannut toimielin oppimisen sopimusjärjestelyä sijasta säännöllisesti. Yliopistot näin hyötyä palkata dosenttia, koska ne ovat joustavampia, maksaa vähemmän tuloluokkaan ja annetaan vähemmän etuja (mahdollisesti) verrattuna tavalliseen palkkasi professoreita.

Ne ovat joustavia siinä mielessä, että toimielin he työskentelevät voivat helposti lähettää palvelujaan kieltämällä uudistamista sopimuksen. Tämä tapahtuu, kun työnantaja näkee tarvetta vähentää työvoimaa, tai jos dosentin 'suorituskyky on kaukana erinomaisesta. Kuten minkä tahansa opettaja tai professori kuitenkin dosenttia on täytettävä kaikki alustavat vaatimukset koulutus, tutkimus ja koulutus ennen pysty opettamaan.

Useimmat, elleivät kaikki, dosenttia ei tarvitse osallistua tiedekunnan kokouksissa. Luokiteltu ei-tenure track rooleja laitos tai yliopisto, heillä ei ole oikeutta varten hallintaoikeus, ja heille ei anneta mitään hallinnollisia tehtäviä. Ne eivät myöskään tehtävänä tehdä tutkimusta eikä niitä pyydetään julkaisemaan mitään omaa ammatillista kasvua. Useimmat näistä asemat eivät vaadi yhtä loppuun PhD.Päinvastoin, dosentti on joku, joka kuuluu vakinaisten ja tenure track rooleja oppilaitoksessa. Ne luokitellaan yleensä keskitason professorit. Myös ne ovat koko ajan jäsenet tiedekunnan joka voi osallistua sekä jatko-ja koulutuspalvelut.

Nimeäminen dosentti on joku, joka voi olla: college yliopiston opettaja tai lääkäri, joka käsittelee opetus- ohjelmia sairaalaan, jossa hän työskentelee. Se oikeastaan ​​riippuu siitä, missä dosentti osoitetaan. Koska dosentti merkitsisi pysty opettamaan, kirjoittaa ja tehdä tutkimusta kaikki samaan aikaan. Tästä huolimatta vaativa rooli, heille luvataan parempaa työsuhdeturvaa kuin niiden lisänä kollegansa.

1. dosentti on täydentävä ohjaaja entistä tilapäinen asema laitos oppimisen, ja hän ei kelpaa hallintaoikeus.
2. dosentti on pysyvämpi asema toimielimen oppimista. Hän työskentelee koko ajan ja se on yleensä vakinaisten.