Ero BACS ja CHAPSBACS vs CHAPS

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tai osallistuvat myyntiä sen alueella, mahdollisuudet ovat sinun 've kuullut BACS ja CHAPS maksutavat. BACS sanoista Bankers Automated Clearing Services, ja siihen liittyy täysin automaattisesti keräys ja maksu . Liiketoimet, joihin palkat, lainan lyhennykset, toimittaja maksuja, ja suoraveloituksia voidaan suorittaa kautta BACS maksutavan.

Huomioi kuitenkin, että te 'll on odotettava noin kolmesta viisi työpäivää oman BACS liiketoimen päätökseen. Toinen tärkeä piirre BACS on, että se tukee monia Umbrella Companies. Hitaamman BACS on kolmi- viiden päivän viive ennen tapahtuma on päätetty.

Niille, jotka tarvitsevat liiketoimien päätökseen mahdollisimman pian mahdollista, CHAPS tai selvittelykeskus Automatisoitu Payment System, on käytettävissä. CHAPS on pankki-ja pankin sähköisen maksamisen järjestelmää, jolla varmistetaan, että rahat otetaan vastaan ​​samana päivänä, niin kauan kuin se on siirretty ennen kolmea o 'kellon iltapäivällä. Kuitenkin haittapuoli CHAPS on, että se laskuttaa jokainen tapahtuma. Tämä on hinta saatiin päätökseen nopeasti lippuostoksesi.

Nyt eroa BACS ja CHAPS on selvä, se 's tärkeää tietää, kun pitäisi suosia yksi maksutapa toiseen. Jos' uudelleen lähettämällä maksu johonkin Umbrella Companies normaalilla, ei-niin-kiireellinen tapahtuma , sitten harkitse BACS maksutavan välttämiseksi transaktiokustannuksia. Jos kuitenkin olet velkaa tai lasku, joka johtuu samana päivänä kuin lippuostoksesi, niin sinun täytyy käyttää CHAPS sijaan vakuuttaa, että toimenpide saavuttaa vastaanottajan heti. Valitseminen maksutavan käyttää tietyllä hetkellä voi kirjoittaa eroa voiton ja tappion monien yritysten toimielimissä.

Molemmat tilat maksujen suojata rahaa, koska määrä vain saa siirtää yhdeltä pankkitililtä toiselle. Jotkut pankit jopa tarjota mahdollisimman vakuutuksen jokaiselle BACS tai CHAPS tapahtuman. Paras maksutavan on edelleen BACS, koska se ei liity mitään kuluja. Kuitenkin käytettäessä BACS, kauppa olisi parasta useaan päivää ennen maksun välttämiseksi haittaa vastaanottajalle. Sekä BACS ja CHAPS auttaa pitämään kirjaa liiketoimista kirjaamalla jokaisen talletuksen tai vähennyksen pankkitilille. Käyttämällä joko maksutavan auttaa jäljittää menoja, jolloin voit kompensoida tuleviin tapahtumiin.On myös pankkeja, jotka tarjoavat lisäkannusteita perustuu usein oman käytön joko BACS tai CHAPS maksutavan. Jos teet paljon kuuluvien transaktioiden kuukaudessa, pankit avulla voit hallita BACS tai CHAPS maksut. Pankit tarjoavat erityisiä tarjouksia, kun käytät tila maksut, jotta ne voivat helpottaa nopeampia maksujen kerääminen ja käteisellä tai luottoa liikevaihdon vastaanottajalle.

Yhteenveto:

1. BACS tai Bankers Automated Clearing Services, helpottaa liiketoimia yhdeltä pankkitililtä toiselle maksutta. Kuitenkin BACS liiketoimet vähintään kolme-viisi pankkipäivää.

2. CHAPS tai selvittelykeskus Automatisoitu Maksujärjestelmä on myös eräänlainen pankkien välisten maksu. Toisin BACS, mutta se voi tehdä tapahtuman heti, jolloin vastaanottaja vastaanottaa käteistä tai luottoa samana pankkipäivänä oikeustoimi tehtiin. Viisitoista on cut-off aika CHAPS. Huonona puolena CHAPS on, että se lataa tietty rahasumma.