Ero Notes ovat maksullisia ja ostovelatHuomautuksia Maksettava vs ostovelat

Yksityishenkilöt ja yritykset eivät aina ole tarpeeksi resursseja ostaa tavaroita, että he tarvitsevat, jotta he täytyy tehdä se luotolla. Näitä laajennetaan niitä pankkeja, rahoitusyhtiöitä, ja toimittajat, ja niitä kutsutaan 'velat.' On olemassa kahdenlaisia ​​velat; ostovelat ja toteaa maksettava.

Ostovelat ovat lyhyen aikavälin taloudelliset velvoitteet, jotka perustuvat uskoon. Muut kuin lasku, ne eivät liity kirjallista sopimusta maksaa tietyn ajan kuluessa. Ne ovat myös ei veloiteta mitään etua ja muita maksuja, ja ne yleensä vaativat palauttamista 30 päivän kuluessa tai vähemmän.

Usein yritykset, jotta asiakkaat ostamaan tarvikkeita tai hyödykkeiden tilillä. Tämä pätee asiakkaita, jotka on holhoavaa tuotteitaan tai liiketoiminnan jonkin aikaa ja ovat jo osoittautuneet hyviksi luottoriskejä.
Huomautuksia maksettava, toisaalta, ovat joko lyhyen tai pitkän aikavälin taloudelliset velvoitteet, jotka vaativat kirjallisen lupauksen maksaa tietyn ajan kuluessa. Nämä ohjeet on kirjoitettu vastineeksi rahaa, tavaroita, palveluja tai muita hyödykkeitä. Niitä tarjotaan yleensä rahoituslaitokset kuten pankit ja rahoitus tai luottokorttiyhtiöt ihmisille, jotka haluavat ostaa jotain, mutta ei ole tarpeeksi rahaa. Ne tulevat muodossa lainojen, asuntolainojen, ja rahoitus.Kun pankki tai rahoituslaitos laskee liikkeeseen toteaa maksettava, sopimus on allekirjoitettava lainanottajan toteamalla termejä kuten korot ja maksut, palvelumaksut, kuukausittain poistot, ja aika, jonka velka on maksettava.
Viivästynyt maksut tilille maksettavien voi johtaa velkojat vaatia velallisen allekirjoittamaan sopimus maksaa tilille. Sen jälkeen korkoa ja on eräpäivä. Tili sitten siirtää Ostoveloista muistiinpanoihin maksettava. Esimerkiksi, jos olet jälleenmyyjä ja tilata tavaroita valmistaja, tavara toimitetaan myymälän kanssa laskun, joka voi todeta, että se on maksettava yksi kuukausi. Mitään sopimusta ei tarvita sitten. Vain valmistaja 's uskon sinun hyvä luotto on mukana.

Jos laiminlyödä velvollisuutenne ja maksa tilille mainittuna ajankohtana laskussa, valmistaja voi halutessaan vaatia teitä allekirjoittamaan sopimus maksaa. Vastineeksi sinun sallitaan pidentämistä maksuaikaa.
Yhteenveto:

1. ostovelkojen on velasta, joka on lyhyellä aikavälillä, yleensä kahden viikon kuukauden aikana muistiinpanoja maksettavaksi on velasta, joka on pidemmällä aikavälillä, lyhin joista on kuusi kuukautta.
2. Ostovelat perustuu hyvässä uskossa ja vaadi kirjallista sopimusta muuta kuin myyntilaskulla samalla muistiinpanoja maksettava edellyttää kirjallista sopimusta, joka on allekirjoitettava velallisen ja jossa todetaan ehdot tilin.
3. Ostovelat ei lataudu mielenkiinnolla tai muita maksuja samalla muistiinpanoja maksettava on erityinen korko- ja palvelumaksut.