Ero WDV ja SLMWDV vs SLM

Yrityksillä on erittäin vaikea tehtävä, kun se tulee hankintaan omaisuuden, on se aineellisen ja aineettoman yksi. Se ei ole hankinta siitä, että on vaikeaa, mikä on usein yksinkertaisesti muutos käsien välissä rahaa mukana ja omaisuuden itse, mutta kirjanpitokäsittelyyn ja määrittää sen arvo ajan mittaan. Näissä tapauksissa laskelma määrittää kirjallisiin-Down arvo (WDV) menetelmillä, kuten Tasapoiston poistomenetelmän (SLM) tai muita tällaisia ​​menetelmiä voivat olla hyvin tärkeitä varmistettaessa tarkkuuden eri syistä, kuten veroilmoitusten ja arkistointi lainojen.

Kirjallisessa-Down arvo, (WDV), on nykyinen arvo tai arvosta omaisuuserän (usein kiinteä omaisuus) poistojen jälkeen ja / tai poistot on huomioitu ja tallennetaan yrityksen tai henkilön 'taseeseen. Muut ehdot että käytetään usein viittaus tähän ovat 'kirjanpitoarvon' tai kauemmin 'nettokirjanpitoarvosta.' kirjallista-alas arvo on usein oikaistu alkuperäisen tuotteen hintaa vastaan ​​käyvän arvon nykyiseen taloudelliseen markkinoille tai ympäristölle sanelee. yksinkertaisesti sanottuna, se on arvo hyödykkeen tai omaisuus ', kuten tässä vaiheessa.' WDV hyödykkeen vaikuttavat poistoja (tarvittaessa kuten tapauksessa aineettoman hyödykkeen kuten patentit tai tavaramerkit). yleinen käytäntö on saada WDV omaisuuserän tai varojen on laskea se vuosittain. Tämä alkaa määritetään alkuperäisen tai ensisijainen hyödykkeen arvo ajankohtana, jona se on hankittu. tästä alkuperäisen arvon, prosessi määritetään WDV etenee määrittämään poistot vuosittain, että se alun perin hallussaan, kunnes se saavuttaa hetkellä (myös yleisesti kutsutaan 'degressiivisen menetelmä'). Tämä poistot perustuvat nykyiseen ja vallitsevaa verorakenteen. Realistisesti hyödykkeen heijastaisi poistoja linjassa miten omaisuus on käytettävä saman ajanjakson.

Yritykset toteuttavat usein määräajoin määritys kirjallinen-Down arvo, varsinkin kun liiketoiminnan luonteen liittyy kiinteän omaisuuden. Esimerkiksi auton yritys olisi tuotantolinja, johon automatisoidut ja raskaita koneita. Nämä olisi ollut alkuarvo perustuu kun ne ostettiin yhtiöstä joka ne. Kuitenkin, koska käyttö aikana toiminnassa tämä arvo olisi vähitellen laskuun. Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa tämän laskelman on teknologinen kehitys kone- että on kymmenen vuotta vanha olisi varmasti paljon vähemmän arvoa kuin vastaavien koneita, jotka on kehittänyt ja myydään nykyinen aika. Määräytyminen kirjallinen-Down arvo olisi tärkeää, niin, että siinä on tarkka arvio siitä, mitä arvostavat yhtiön 'varoista on. Tämä tieto olisi merkittävä vaikutus tulla vero aikaa. Toinen mahdollinen vaikutus on varten hakevien lainojen kirjallisessa-Down arvo vaikuttaisi pankki 'päätös perusteella, kuinka paljon yrityksen' s omaisuuden arvo.

Tähän liittyen, suoran Poistomenetelmä on yksinkertaisin ja käytetyin tapa laskea varten jäännösarvo eduksi. Toisin kuin pienenee / alene tasapainon menetelmä, jossa vuotuiset poistot perustuvat poistojen kerrottuna hyödykkeen 'kirjallista-alas arvo alussa Vuoden aikana Tasapoiston poistomenetelmän (SLM) laskee vuotuiset poistot vähentämällä jäljellä tai 'pelastus' arvo (eli arvo omaisuuden teoreettisesti on, kun sen käyttökelpoisuus on korkeimmillaan) alkuperäisestä kustannukset tai arvo ja jakamalla tulos useissa vuosien hyödykkeen on tai on käytetty. Tämä on paljon yksinkertaisempaa menetelmää, mutta ehkä ole tarkka esitys hyödykkeen 's Kirjallinen-alas arvo, koska se olettaa tasaisen poistoja.Kirjanpito on hyvin monimutkainen, mutta välttämätön prosessi yrityksille. Määräytyminen kirjallinen-Down Arvo menetelmillä kuten Tasapoiston poistomenetelmän tai muita laskentamenetelmiä ovat välttämättömiä tehokkaaseen hallintaan yhtiön varoihin.

Yhteenveto:

1. Kirjallinen-Down arvo (WDV), jota kutsutaan myös kirjan tai nettokirjanpitoarvon, on nykyarvo kiinteä tai aineettoman hyödykkeen poistojen jälkeen / poistot määritetään.
2. Tasapoiston poistomenetelmän (SLM) on yksi laskentamenetelmät poistojen ja on yksinkertaisin ja käytetyin.