Ero Lahjoitus ja Grant Lahjoitus vs Grant

Lahjoitukset ja avustukset ovat eräänlaista antaa jotain rahaa, palveluja ja tavaroita, jotka voivat olla hyödyksi ihmisille, jotka tarvitsevat niitä. Lahjoitukset ja avustukset eroavat monin tavoin ja ei voi käyttää samalla tavalla.

Lahjoitus annetaan joku yleensä hyväntekeväisyyteen ja hyötyä syy. Lahjoitukset kutsutaan myös hyväntekeväisyyteen lahja tavaroiden ja palveluiden joskus kutsutaan 'tavaralahjoituksiin.' Yleensä kirjeet annetaan toimielimille ilmoittaa niille, että ne tarvitsevat tahansa lahjoituksia, ja sen jopa niitä, jos he haluavat antaa vai ei.

Apurahat ovat varoja annetaan tietyn osapuolen, erityisesti hallituksen, yritysten, säätiöiden, oppilaitokset, yritykset tai yksittäinen. Voidakseen saada avustusta 'avustus kirjoitus,' kutsutaan yleensä joko sovelluksen tai ehdotusta ei tarvita. Kun avustus kirjoittaminen on annettu, on välttämätöntä, että jotain erityistä annetaan ihmisille, jotka tarvitsevat. Avustukset edellyttävät hyväksyntää valtuutetun ihmisiä tai myöntäjien ennen kuin se annetaan niille, jotka pyytävät tällaista apua. Se kestää kauan prosessi hyväksyä tukea, koska avustuksen kirjoittaminen edellyttää hakijan, joka esittää mahdollisen myöntäjä. Mutta lahjoituksia, sen ei 't tarvitse tehdä kaikki prosessi se hyväksyttävä kuka tahansa.

Lahjoitukset annetaan yleensä varauksetta ihmiset, jotka todella haluavat auttaa jotakuta tarpeessa. Yleensä se tulee muotoja käteistä, palvelujen ja tavaroiden, kuten: vaatteet, ruokaa, leluja, ja jopa ajoneuvoja. Joskus koostuu ihmisen tuen ja myös sairaanhoidon tarvitsee, kuten veren ja elinsiirrot. Vastaavasti apurahoja voidaan antaa yksilöille kuin uhrien luonnonkatastrofin ja kuka haluaa avata pienyritys. Joskus se on eräänlaista verottomuudesta rekisteröity kaupallinen järjestö tai paikallishallinnon.Lopuksi avustuksen voi olla rahasumma tai palvelujen antama hallintoelin tiettyihin tarkoituksiin. Yleensä antaa rahat voidaan käyttää tarkoituksiin todetaan avustuksen kirjallisesti tai sovellus. Apurahat ovat todella samanlaisia ​​korvaus. Lahjoitukset ovat muotoja lahjoja. Ne ovat vapaaehtoisesti annetaan ilman vaatimuksia tai ehtoja, ja sen ei 't vaadi mitään vastineeksi. It 's up vastaanottimeen käyttää mitä on annettu tai saattaa hävitä, kun hän ei tarvitse sitä.

Yhteenveto:

1. Lahjoitukset ja avustukset ovat muotoja antaa jotain rahaa, palveluja ja tavaroita, jotka voivat olla hyödyksi ihmisille, jotka tarvitsevat.
2. lahjoitus annetaan joku yleensä hyväntekeväisyyteen ja hyötyä syy kun avustukset ovat varoja annetaan tietyn osapuolen, erityisesti hallituksen, yritysten, säätiöiden, oppilaitokset, yritykset tai yksittäinen.
3. Avustukset tehdään eri prosesseissa ennen niiden hyväksymistä. Se edellyttää hyväksyttyä apurahan kirjallisesti ennen tavaroiden tai palvelujen annetaan samalla lahjoituksia voivat vain pyytää suoraan jonkun tai tiettyyn instituutti. Ilman kirjallinen pyyntö, lahjoituksia voidaan tai ei voida antaa.
4. Lahjoitukset annetaan varauksetta kun avustukset yleensä tarvitse kysytään ennen kuin se on annettu.