Ero korko ja APR 'Korko' vs 'huhtikuu'

Korko pätee investointien kannalta, ja myös lainattaessa. Lainattaessa, korko on rahaa, että sinun täytyy antaa lainanantajalle tietyn summan. Vuonna investoinnit, pankkien ja rahoituslaitosten antaa sinulle rahaa investointeihin.

Huhtikuu tai vuosikorko, on korko, yksi on maksettava ottaen kiinnitykset. Todellinen vuosikorko on korko lasketaan koko vuoden eikä kuukausittain.

Yllä määritelmistä, on selvää, että korot sovelletaan sekä otto- ja panostaa taas todellinen vuosikorko tai vuosikorko on sovellettavissa vain kiinnityksiä tai lainoja.

Korot määräytyvät yleensä kysynnän ja tarjonnan. Se lasketaan jakamalla korkokulujen todelliset vieraan pääoman tai investointeja. Jos esimerkiksi luotonantaja latautuu $ 60 vuodessa lainan $ 1000, niin korko on 6 prosenttia (60 / 1000x 100%).Todellinen vuosikorko on laskettu kaksi asiaa: korko ja lisämaksuja. Ylimääräiset maksut voivat olla: sulkeminen palkkiot, pre-paid kiinnostusta, ja kiinnitys vakuutus.
Huhtikuu on kokonaiskorko että yksi on maksettava alkuperäisestä määrästä, joka on lainattu jaettuna laina-aika tai kiinnitys. Todellinen vuosikorko on kahta tyyppiä: nimellinen ja tehokasta. Vuonna nimellinen huhtikuu, yksinkertainen korko lasketaan yhden vuoden. Tehokas APR, seostettu korot ja maksut ovat myös mukana.
Verrattaessa kahta, todellinen vuosikorko on korkeampi korko kuin lisämaksuja otetaan myös huomioon.

Yhteenveto:

1. korko pätee investointien kannalta, ja myös lainattaessa.
2. APR tai vuosikorko on korko, yksi on maksettava ottaen kiinnitykset.
3. Korot sovelletaan sekä otto- ja panostaa taas huhtikuu tai vuosikorko on sovellettavissa vain kiinnityksiä tai lainoja.
4. Korot määräytyvät yleensä kysynnän ja tarjonnan. Se lasketaan jakamalla korkokulujen todelliset vieraan pääoman tai investointeja.
5. vuosikorko on laskettu kaksi asiaa: korko ja lisämaksuja. Ylimääräiset maksut voivat olla: sulkeminen palkkiot, pre-paid kiinnostusta, ja kiinnitys vakuutus.
6. huhtikuu on kahta tyyppiä: nimellinen ja tehokasta.