Ero TermiinisopimuksetFutures vs Hyökkääjät

Termiinisopimukset sopimuksia käytetään tekemään prosessin hedge investointien yksinkertaisempaa. Näitä sopimuksia käytetään kaupan arvopapereita, ja hyödykkeet, joissa sopimukset on asetettu ratkaistaan ​​myöhempänä ajankohtana. Koska molemmat näistä prosesseista ovat mukana kaupan sopimusten, eivätkä ole todellisia työkaluja, ihmiset usein viitata niitä johdannaiskaupan menetelmiä. Kaupankäyntitunnus maailma on monimutkainen, ja tarjoaa monia haasteita, siksi on järkevää sijoittaa jonkin aikaa oppia sen sääntöjä ja parametrit, ja varmistaa, että tiedät tarkalleen mitä sinun tulee panostaa, ja niihin liittyvät prosessit. Vaikka sekä Termiinisopimukset sopimukset ovat samanlaisia ​​piirteitä, on tiettyjä eroja näiden kahden prosessin.

Futuurin on rahoitussopimus, jonka molemmat osapuolet tekevät sopimuksen tulevan tapahtuman. Vuonna futuurin, ostaja ostaa tietyn hyödykkeen hintaan, ja pohjalta tulevaisuudessa, joka on nimenomaan todennut sopimuksen puitteissa. Kuitenkin useimmat futuurisopimuksia eivät lopu siirtoa fyysisen hyödyke. Suojatakseen investointi prosessi, futuurin käytetään kuten useimmat muut johdannaiset. Käteisellä markkinoilla, tilit ratkaistaan ​​päivittäin. Mahdollisuudet voitot ovat merkittävästi rajaton, vaikka niin ovat mahdollisuudet menetys.

Futuurisopimukset ovat yhteisiä valuuttakaupasta markkinoilla. Yritykset ja liiketoiminta organisaatiot käyttävät valuuttafutuurit suojaudutaan arvonmuutokset eri valuuttojen. Esimerkiksi futuurin voisi ostaa Japanin jeniä. Tässä skenaariossa liike / yksilö pyrkii takaa myydä jeniä tietyissä USD arvoihin. Nyt ei ole väliä onko arvo Yen nousee tai laskee, on tae siitä, että jenin arvo ei laske, ja se sulkee sopimuksen mukaan määrä.

Termiini on melko melko samanlainen. Vielä on sopimus myöhemmin, kun yhtiö / yksilö ostaa tiettyyn hintaan. Keskeinen ero sopimusten, on, että termiini ei voi käydä kauppaa pohjalta vaihdon. Tämä tarkoittaa, että käteistä määriä ei ratkaistu tileille päivittäin

Saavuttaakseen menestystä futuureja tai eteenpäin sopimuksia, sinun täytyy tutkia riskejä, ja ehkä hankkia apua hyödyke välittäjä. Termiinisopimukset sopimuksia ei voida pitää toteuttamiskelpoinen vaihtoehto aloittelijoille.Yhteenveto:

1. Futuurisopimukset ovat yleisiä FOREX.

2. termiini ei voi käydä kauppaa perusteella vaihdon, kun taas, tämä on mahdollista futuurin.

3. Cash määrät ratkaistaan ​​kaupankäyntitilit päivittäin varten futuuri, kun taas tämä ei ole asia eteenpäin sopimuksia.