Ero Gross ja nettotulos.Gross vs Nettotulos.

Monet ihmiset kohtaavat täydellinen sekavuus kun pyydetään ilmoittamaan eroa brutto- ja nettotuloista. ? Ollakseen täysin hallita oman talouden sinun täytyy ymmärtää konkreettista eroja kahden. Sekä henkilökohtaisia ​​ja liike talouteen voidaan vaikuttaa suuresti, jos ei ole tätä asiaa tietoa.

Työntekijänä palkasta määräytyy lukuisia tekijöitä. Palkkalaskelmasta sisältää joukon luvuista. Ensimmäinen numero on luokiteltu oman 'bruttotulot'. ? Se on määrä, työnantaja on sitoutunut maksamaan sinulle joko viikon tai kuukauden arvosta työtä ennen kuin hallitus laskuttaa mitään verot. Tämä laskelma tulee hieman monimutkaisempi, jos suoritat yrityksen tai suuri yhtiö. Voidakseen laskea bruttotulojen yritysmaailmasta, sinun on ensin ottaa pois tavaroiden kustannusten. Helppo laskelma on seuraava; Yksikköhinnan myynti '' kokonaiskustannukset myytyjen = Bruttokate. Jos laskelma tuottaa negatiivinen luku, on valitettavaa, mutta yhtiö ei ole tehnyt rahaa tilikauden aikana.

Nyt tulee hankala vähän koska elämme demokraattisessa yhteiskunnassa meidän odotetaan maksamaan tietyn tason veroa valtiolle. Hallitus katsoo määrän ansaitsemme. Taso oman bruttotuloista määrittää, mitä veroaste joudut maksamaan. Mitä enemmän ansaitset, sitä enemmän joudut maksamaan. Eri maissa on eri vähennysten ja hallituksella on oikeus vähentää oman bruttotulojen mukaan. Voit usein löytää itsesi erittäin tyhjentynyt lopullinen luku, kun kaikki veroseuraamuksia vähennetään.Business Nettotulos on entistä monimutkaisemman yrityksen omistaja. Nettotulos lasketaan vähentämällä paitsi tuotteiden kustannuksiin, mutta myös kaikki toimintakulut, jotka ovat tapahtuneet, kun käynnissä liiketoimintaa. Luettelosta voi vaatia on loputon. Tietenkin hyötyä tästä on, että mitä enemmän vähentää, sitä alhaisemmat tulot tulevat ja sitä vähemmän hallitus voi verottaa teitä varten.

Yhteenveto

Yksittäiselle, bruttotulo on palkka, että työnantaja maksaa sinulle ennen vähennyksiä.

Jotta yritys, bruttotulot on perustettu seuraavalla laskelmalla: Yksikkökustannukset myynnin '' kokonaiskustannukset tavaroiden = Bruttotuottoprosentin.

Sekä yksittäiset työntekijät ja yritykset maksavat veroja suhteessa niiden bruttopalkkaa tai voittoa.

Monia eri verot vähennetään tulosi