Ero Etuuspohjaisesta ja maksupohjaisiaEtuuspohjaisesta vs maksupohjaisina

Koska eläke on tullut hyvin suuri huolenaihe tänään 's kova aikoina monet pyytävät siitä millaista eläkejärjestely on parempi heille. Onko se etuuspohjaista tai on maksupohjainen eläkejärjestely parempi? No, molemmilla on omat sarjaa hyvät ja huonot puolensa.

DBP (Etuuspohjaisesta Pension) on kullattu suunnitelma, joka on kiinteä laskentaa. Se sopii yhteen sen oman yhteensä vuoden työn kertaa tietyn prosentin keskimääräinen palkka yli viime vuosien työn. Useimmat hallituksen valtuutettu etuusjärjestelyt antaa 60% -70% työntekijän 's keskipalkka yli hänen viime vuosien työn jälkeen, kun ne saavuttavat 30-35 vuotta' palvelutasoa.

Ammattilaiset on DBP kuuluvat inflaatiotarkistus ja markkinoiden toimivuuden itsenäisyyttä. Eläke on yleensä valtava (noin 70%) työntekijän 'rahoitusosuus. Lisäksi korkein kuukausituloista yleensä saavutetaan välittömästi ennen eläkkeelle vaiheeseen, joka toimii sen puolesta, että työntekijän vahvistamiseen yleinen laskenta hänen eläkkeensä . Tämä on myös syy, miksi vakinaisten työntekijöiden kuten DBP.

Haittapuolena, DBPs vain jakaa pieni osa eläkkeestä työntekijälle 'puoliso tapauksessa kuolemaansa. Muut eläkejärjestelyt ovat joustavampia osalta tätä näkökohtaa. DBPs nähdään myös monet työnantajat kallis vaihtoehto eläkkeelle ja eläke että 'siksi ne nyt mieluummin DCP vaihtoehto sijaan.Tässä yhteydessä DCP (maksupohjaisia) perustuu kiinteään prosenttimäärä työntekijän 'palkkaa (vastapainoksi työnantaja). DCP riippuu salkun suorituskykyä niin siellä' s oikeastaan ​​ole varmuutta siitä, kuinka paljon 'll saada kun eläkkeelle. DCP on hyvä valinta joillekin koska näet rahaa kasvaa prosessissa, ja lopulta mitä näet on vain siitä, mitä 'll saada. Sinulla on myös enemmän oman salkun tai rahaa tämän tyyppinen suunnitelma. Sitä vastoin jos suorituskykyä portfolio isn 't näyttää hyvältä, mahdollisuus on, että eläketulon tulee myös vaikutti jonkin verran. Työntekijä voi myös edistää ylimääräistä vaivaa olla mukana hänen salkun luodakseen parempia tuloksia .

Todellisuudessa työntekijä doesnt 't ovat paljon sanottavaa siitä, millaista suunnitelma valita, koska se on työnantajan, joka toimii sitä hänelle, että yksi heidän vakinaisten työntekijöiden.

Yhteenveto:

1. DBP voidaan inflaatiotarkistus.
2. DBP on yleensä valtava ja taipumus olla kalliimpaa useimmille työnantajille.
3. DCP sallii työntekijän on jonkin verran valvoa oman salkun.