Ero Bond ja lainan Bond vs Loan

Lainojen ovat velkoja. Laina on eräänlainen laina, jota käytetään suurten yritysten tai hallitusten hankkia pääomaa myymällä ious suurelle yleisölle. Vaikka molemmat ovat velkaa mutta ne on joitakin keskeisiä eroja.

Lainata
Lainat ovat eräänlainen velan jossa lainanantaja lainaa rahaa ja lainanottajan lainaa rahaa. Erityinen määräaika on asetettu velan takaisinmaksun rahaa tai lainapääoma joka on lainattu lainanottajan lainanantajalle. Tämä lainapääoma maksetaan yleensä säännöllisesti erässä. Kun jokainen erä on sama määrä rahaa, sitä kutsutaan vuosimaksun.

Tärkein ominaisuus laina on, että lainanottaja on maksaa pääasiallinen luotonantajalle sekä tietty määrä kohteita yhdessä kunkin erän. Koska korko lainapääoma, lainanottaja itse joutuu maksamaan joitakin prosenttiosuus rahaa enemmän lainanantajalle kuin lainapääoma lainattu. Tämä kannustin saada lisää rahaa takaisin tietyn summan rahaa lainattu tekee lainanantajien harjoittaa lainaavat rahaa.

Rahoituslaitokset ovat lainan tarjoajat, ja se on yksi niiden pääasiallisen toiminnan. Lainanottaja on velvollisuus maksaa laina ja on lain mukaan velvollinen noudattamaan sopimuksessa. Lainat voivat olla raha- tai ajoittain materiaalin lainat myös lainata. On olemassa monia erilaisia ​​lainat; taatut lainat, korkotukilainat, veroton lainat, asuntolainojen, turvautuminen lainat, ei-turvautumista laina jne

Yksi haittapuoli lainoista on, että niitä ei voida käydä kauppaa. Pankki tai lainanantajan on pakko nähdä, että laina on valmiiksi lainanottajalle. Joskus lainat tulevat vaihdettavien tapauksessa johdannaisten ja vakuuden tai turvallisuus on sopimuksessa.joukkovelkakirjalainat
Joukkovelkakirjalainat ovat eräänlainen laina, jota kutsutaan myös velkapapereita. Kun kyseessä on joukkovelkakirjojen, yleisö on lainanantaja tai luotonantajan, ja suuret yhtiöt tai hallitus on lainanottaja. Suuryritysten tai hallitus, jota kutsutaan liikkeeseenlaskija, velkaa velkakirjan haltijalla, joka voi olla mikä tahansa henkilö, velka. Liikkeeseenlaskija on palautettava haltijalle lainapääoma on joukkolaina. Maturiteetti on määräaika, joka on vahvistettu lainan takaisinmaksun, ja yhdessä takaisinmaksu, kuukausittain jokin kiinteä korko maksetaan haltijalle asti aikaan joukkovelkakirjan juoksuaikana.

Bond rahaa käyttävät lainanottajien pitkän aikavälin investointeihin; hallitukset käyttävät bond rahat rahoittaa nykyisessä menoja. Yrityksille, joukkovelkakirjat ovat erittäin edullisia, koska markkinat on valmis maksamaan yrityksille paremmat hinnat kuin pankit; Lisäksi yritykset ovat enemmän pääsyä mahdolliset lainanantajat.

Bonds eroavat lainojen siinä, että ne ovat erittäin ympäristölupa. Jos haltija ei halua jatkaa pitämällä side loppuun saakka aikavälillä ne voidaan käydä kauppaa pois.

Yhteenveto:

1. lainat ovat eräänlainen velan jossa lainanantaja lainaa rahaa ja lainanottajan lainaa rahaa. Erityinen määräaika on asetettu velan takaisinmaksun rahaa tai lainapääoma joka on lainattu lainanottajan lainanantajalle; sidos on eräänlainen laina kutsutaan myös velkapaperin. Kun kyseessä on joukkovelkakirjojen, yleisö on lainanantaja tai luotonantajan, ja suuret yhtiöt tai hallitus ovat lainanottajien.