Ero Yield ja ReturnTuotto vs Return

Tuotto ja paluu näyttää samalta, mutta ne ovat erilaisia. Useimmat ihmiset ajattelevat kaksi termiä on yksi ja sama.

Puhuttaessa tuotto, se on mitä sijoittaja on saanut hänen investointeja tietyn ajanjakson ajan kuluneen. Return yleensä otetaan huomioon korko, myyntivoitto, kasvua osakekurssin ja osinko. Return voidaan kutsua takautuva tai mitä on saanut aiemmin.

Toisin kuin Return, Yield on mahdollinen tai pitkälle näköinen. tuotto toimenpiteet
tulot, kuten korot ja osingot, jotka ansaitaan investointi piittaamatta myyntivoiton. Vuonna Yield, tulot on otettu näkökulmasta tietyn ajanjakson ajan ja sen jälkeen ja vuositasolla, jossa oletetaan, että osingot ja etuja jatkossakin sai samalla nopeudella.
Kun tuotto ca kutsua prosentuaalinen kasvu investointeihin, paluu voidaan kutsua absoluuttinen dollarin summa. Tuotto yleensä tarkoittaa vuositasolla numeron jos sillä paluu tarkoittaa mitä tahansa ajan investointeja, voi olla yksi vuosi tai kaksi vuotta.

Return voidaan sanoa olevan yleistä arvon muutos olettaen, että rahaston 's pääomia ja voittoja sijoitetaan uudelleen. Toisaalta, tuotto kuvaa tuloja ja tuloksen varoja sijoituksistaan. Toisin kuin paluu, tuotto on mitta tulot eikä myyntivoittoja.

Puhuttaessa joukkovelkakirjat, tuotto on korkotuloiksi periaatteessa. Tuotto tarkoittaa joukkovelkakirjan hintaa.

Yhteenveto

1. puhuttaessa tuotto, se on mitä sijoittaja on saanut hänen investointeja tietyn ajanjakson ajan kuluneen.2. Yield, tulot on otettu näkökulmasta tietyn ajanjakson ajan ja sen jälkeen ja vuositasolla, jossa oletetaan, että osingot ja etuja jatkossakin sai samalla nopeudella.

3. Return voidaan kutsua takautuva tai mitä on saanut aiemmin.

4. Toisin kuin Return, Yield on mahdollinen tai pitkälle näköinen.

5. Kun tuotto ca kutsua prosentuaalinen kasvu investointeihin, paluu voidaan kutsua absoluuttinen dollarin summa.

6. Tuotto viittaa yleensä vuositasolla numeron jos sillä paluu tarkoittaa mitä tahansa ajan investointeja, voi olla yksi vuosi tai kaksi vuotta.

7. Toisin kuin paluu, tuotto on mitta tuloja eikä myyntivoittoja.