Ero työ maksaa ja Process KustannuslaskentaTyö maksaa vs Process kustannuslaskentaan

Työ maksaa pohjimmiltaan viittaa kustannuksiin, joita kohdataan yrityksiin, jotka valmistavat tavaroita. Työ maksaa juoksut, jolloin tällaiset menot kirjataan, erottamaton osa lopullista tiliotteen valmistajille. Tämäntyyppinen kustannuslaskenta liittyy tallennuksen kustannuksia kohti tiettyjä työpaikkoja sijaan tietty prosessi. Kuitenkin prosessi Costing viittaa menetelmää laskemiseen liittyy kustannuksia, jotka syntyvät, kun suorittaa tiettyä tehtävää tai yrityksen tietyn prosessin. Tähän voisi sisältyä kustannuksia, jotka ovat joko syntyneet suoraan tai välillisesti.

Työ maksaa liittyy kustannuksia jokaisen yksilön tuotantoyksikköä. Kuitenkin prosessi Costing liittyy kustannuksia, jotka lasketaan keskiarvo kunkin tuotantoyksikön. Kuten kohti määritelmä, prosessi Costing on menetelmä, jota käytetään valmistettaessa liiketoimintaa, joka pidetään koossa eri jatkuvia tai toistuvia prosesseja. Prosessi Costing toimii tehokkaasti teollisuuden, joiden tiedetään tuottaa yhden tuotetyyppiä. Molemmat termit tarkoittavat liittyvät kulut, raaka-aine- ja yleiskustannukset.

Prosessi Costing auttaa pitämään tiukasti hallittaviksesi kuukausittaiset menot valmistus liiketoimintaa. Esimerkiksi työ maksaa liittyy kustannuksia, jotka muodostavat palkkoja labors työskentelee tietyssä prosessissa taas Process Costing liittyy kustannuksiin käsitelty tai valmistettu harjoittamaan tavaroiden eri yksiköissä.

Yksi suurimmista eroista työ maksaa ja Process Costing on, että työ maksaa voidaan suorittaa kun tietty työ on meneillään. Kuitenkin prosessi kustannuslaskentaan voidaan saavuttaa vain, kun kaikki prosessit on suoritettu. Lisäksi kun on kyse asiakirjojen tapauksessa työ maksaa, työ kustannukset levy on tärkeää ottaa huomioon, että prosessiin kustannuslaskentaan muu asiakirja, jolla laskeuman ja kertymistä eri kustannusten on tärkeää.

Yhteenvetona, on useita eroja työ maksaa ja Process Kustannuslaskenta menetelmiä. Joitakin näistä on lueteltu alla:1. työ maksaa merkitsee kustannuksia kohdanneet jokaisen työn taas prosessi Costing merkitsee kustannuksia kohdanneet eri osastojen.

2. Jos työ maksaa, lopullinen arvo kustannukset voidaan laskea etukäteen, kun taas prosessi maksaa, lopullinen arvo kustannuksista lasketaan vasta lopussa koko prosessin.

3. tärkeitä asiakirjoja suorittamiseen tarvittava työ maksaa paljon erilaisia ​​kuin tarvitaan Process Kustannuslaskenta.