Ero Insurance Agent ja BrokerInsurance Agent vs Broker

Vakuutusasiamiehet ja välittäjät ovat vakuutusalan ammattilaisia, jotka toimivat välittäjinä yhtäältä vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden.

Kun kyseessä on vakuutusasiamiesten, ne vain toimivat linkkinä asiakkaiden ja vakuutusyhtiöt. Niiden tehtävä on enemmän hallinnollisella tasolla. He suorittavat paperityöt, prosessi politiikan muodot ja palkkioita vakuutuksenottaja. Vakuutusasiamiehet työ päättyy, kun asiakas ottaa politiikkaa. Se on, jotta asiakas voi tehdä tietoisen päätöksen ostaessaan politiikkaa ja vakuutusasiamies ei ole rooli. Hän on vain helpottajana.

Vakutuusyhtiöt on kahta tyyppiä. Vankeudessa vakuutusasiamies on yksi, joka työskentelee yhden yrityksen ja riippumaton vakuutusasiamies on yksi, joka toimii monille yrityksille.

Vakuutusmeklarit ovat enemmän ammatillista kuin vakuutusasiamiesten. Ne voivat auttaa asiakasta tekemään oikean päätöksen politiikkaa. Ne tarjoavat monia vakuutuksia asiakkaalle harkita. Verrattuna vakuutusasiamiehille, Vakuutusmeklariyhtiö on enemmän tehtäviä. Lukuun ottamatta hallinnollisia roolista, vakuutusmeklareiden analysoi eri sääntöjä ja auttaa asiakasta varmistaa oikea poliittinen.

Vakuutusmeklarit ovat tärkeämpiä kuin vakuutusasiamiesten. Ja maksu vakuutuksenvälittäjän on suurempi kuin maksu vakuutusasiamies. Lisäksi vakuutusmeklareiden voi toimia vain, jos niillä on välittäjä 'lisenssi.Vaikka vakuutusasiamies on vain välittäjänä vakuutusyhtiöt ja asiakas, vakuutusmeklari on enemmän. Kun vakuutusasiamies vain antaa sinulle kaikilla tietyn politiikan, vakuutusmeklari ylittää vain selittää eduista ja haitoista politiikkaa. Toisin kuin vakuutusvirkailijoiden vakuutusmeklari on itsenäinen.

Kun kyseessä on vakuutus, vakuutuksenvälittäjän on enemmän tietoa kuin vakuutusasiamiesten. Tämä johtuu siitä, että vakuutuksenvälittäjän käsittelee monenlaisia ​​vakuutusyhtiöiden ja heillä käsityksen viimeaikaista kehitystä vakuutusalalla.

Yhteenveto

1. Kun kyseessä on vakuutusasiamiesten, ne vain toimivat linkkinä asiakkaiden ja vakuutusyhtiöt. Niiden tehtävä on enemmän hallinnollisella tasolla.
2. Vakuutusmeklarit ovat enemmän ammatillista kuin vakuutusasiamiesten. Ne voivat auttaa asiakasta tekemään tietoisen päätöksen siitä, millaista politiikkaa. Ne tarjoavat monia vakuutuksia asiakkaalle harkita.
3. Toisin kuin vakuutusvirkailijoiden vakuutusmeklari on itsenäinen.