Ero varallisuuden ja tulojenWealth vs Tulot

Kuka doesnt 't halua olla varakas? On vaikea löytää henkilö, joka doesnt 't välitä rikastuvat erityisesti tänään' on hyvin levottomia ja kovia aikoja. Tämä on syy, miksi on arvonta ja muut pelit, jotka tarjoavat keinoja rikastua nopeasti.

Lukuun ottamatta muutamia, jotka ovat onnekkaita syntymään varakkaille vanhemmille, useimmat ihmiset ovat töitä ansaitakseen elantonsa ja hengissä. Heidän täytyy työskennellä entistä kovemmin ja säästää osan tuloistaan, jotta rikastua ja kaikki rikkaus että he haluavat.
Wealth määritellään olevan runsaasti materiaalia tavaroita ja rahaa. Se tulee vanhan Englanti sana 'Wela', joka on peräisin Indo Euroopan sana 'wel', joka tarkoittaa 'halua tai halu.' Rikkaus on jotain, että useimmat jos ei kaikki ihmiset haluavat.

Taloustieteessä rikkaus on nettovarallisuus yksilön, eli arvo kaikki hänen varat vähennettynä kaikki hänen vastuut. Se sisältää kaikki hänen omaisuutta, kuten rahaa, kiinteistöjen ja henkilökohtaisen omaisuuden. Se on tuote yksi 's työ, joka täyttää kaikki hänen tarpeensa ja haluaa.
Vaikka runsaasti edustaa mitä ihminen omistaa, tulo on mitä hän ansaitsee, ja se koostuu ajautuu käteistä. Pitkällä aikavälillä, tulo luo vaurautta, jos se hoidetaan asianmukaisesti. Henkilö voi olla valtava tuloja, mutta jos hän ei 't säästää, hän ei voi varallisuutta.
Tulot on yleensä ilmaista rahana kuten kokonaismäärästä hän saa kuin palkkaa, palkka, voitto, edut, vuokrat ja muut tulot tietyn ajan. Se on mitä henkilö ansaitsee ja kuluttaa kulutukseen ja myös mitä hän pelastaa.Ottaa valtava tulot eivät varmistaa henkilön vaurastua. Suurituloisten yleensä korkeaa elintasoa, jotka tekevät niistä viettävät enemmän aikaa on monia, jotka ansaitsevat vähemmän tuloja, mutta voi säästää enemmän ja hankkia vaurautta. Kaikki riippuu siitä, miten henkilö hallitsee hänen tuloja.
Tulot on ansaittu välittömästi, mutta varallisuus voi kestää muutaman vuoden hankkia. Varallisuus voidaan hankkia viettämällä tulo asioita tai omaisuutta, joka voi tuottaa lisätuloja. Aikanaan tuotot varallisuuttaan on enemmän kuin tarpeeksi hänen tarpeensa.

Yhteenveto:

1. Varallisuus on nettovarallisuus henkilön, kokonaisarvo hänen varat vähennettynä verovelvoitteistaan ​​kun tulo on paljon rahaa, että henkilö sai vastineeksi hänen palveluja, tavaroiden myyntiin, tai hyötyä investoinneista.
2. Wealth vie valtavasti aikaa hankkia, kun tulo on ansaittu välittömästi.
3. Tulot tuottaa vaurautta, kun ottaa runsaan voi mahdollistaa henkilön nauttia hedelmistä hänen työvoiman.
4. Wealth sisältää käteistä, kiinteistöt, henkilökohtaiset ominaisuudet, kuten koruja ja autoja, kun tulo on yleensä edustaa tietty määrä rahaa.