Ero Rafters ja TrussesRafters vs Ristikot

Kattotuolit ja ristikot ovat ne, jotka tukevat katto. Vaikka sekä kattotuolit ja ristikoiden ovat kolmioita muodoltaan, ristikot on enemmän kolmio rainoja sisällä periaate runko. Kattotuolit koostuvat viisto ulomman palkit, jotka tukevat.

Koska ristikot tulevat web kolmioiden sisällä päärungon, ne tarjoavat enemmän tukea kuin orret.

Ristikot ja kattotuolit ovat molemmat koottu ennen asennettu katolle. Ristikot kootaan tehtaalla käyttäen valmiiksi tekniset rakenteet ja liitokset. Toisaalta, kattotuolit kootaan rakennuspaikalla. Terttutomaatteina kootaan tehtaassa, paljon aikaa voidaan säästää.

Verrattaessa kustannuksia orret ja ristikot, jälkimmäisiä maksaa enemmän. Mutta kun otetaan huomioon työvoimakustannusten rakentamisen katon muilla tavoin, se on parempi ostaa ristikot, vaikka kustannukset ovat hieman korkeammat. Tämä johtuu siitä, että ei ole tarvetta koota rakenteen uudelleen rakennuspaikalla, koska ne on jo koottu tehtailla. Mutta orret on koottava työmaalla, ne sisältävät enemmän työvoimakustannuksia.Rafters sisältää kaksi ulompaa palkit, jotka tukevat kattorakenteen. Toisaalta, ristikot tulevat useita palkit joka lisää tukea. Lisäksi, kuten mainittu aikaisemmin, koko katon paino jakautuu tasaisesti joukko kolmioiden sisällä päärungon.

Nykyään ihmiset haluavat ristikot niiden katot koska ne ovat vahvempia ja myös hieman halvempi laskettaessa kokonaiskustannuksia. Ristikot myös lisätä esteettinen kauneus kattojen.

Yhteenveto:

1. Vaikka sekä kattotuolit ja ristikoiden ovat kolmioita muodoltaan, ristikot on enemmän kolmio rainoja sisällä periaate runko.
2. Ristikot kootaan tehtaalla käyttäen valmiiksi tekniset rakenteet ja liitokset. Toisaalta, kattotuolit kootaan rakennuspaikalla.
3. Verrattaessa kustannuksia orret ja ristikot, jälkimmäisiä maksaa enemmän. Mutta kun otetaan huomioon työvoimakustannusten rakentamisen katon muilla tavoin, se on parempi ostaa ristikot, vaikka kustannukset ovat hieman korkeammat.
4. orret ovat koottavaksi työmaalla, ne sisältävät enemmän työvoimakustannuksia.
5. Rafters sisältää kaksi ulompaa palkit, jotka tukevat kattorakenteen. Toisaalta, ristikot tulevat useita palkit joka lisää tukea.