Ero Inline ja V MoottoritInline vs V Moottorit

Inline ja V moottorit ovat erittäin suosittuja kokoonpanoja keskuudessa autoja ja jopa useamman sylinterin moottoripyöriä. Tärkein ero niiden välillä on siinä, miten sylinterit on järjestetty. Inline-moottoreissa on sylinterien suoraviivaisesti kun V-moottori on sylinterien ryhmitelty kahdeksi ja järjestetty V tietyssä kulmassa; järjestely johtaa nimi moottorissa.

Tärkein etu tuottama V-moottori on tiiviyttä. Autot, joissa rivimoottorien yleensä hyvin pitkä huput, koska pitkä moottoreita. V moottoreiden kanssa sama määrä sylintereitä ovat lähes puolet koko, joka mahdollistaa huppu on paljon lyhyempi; vaikka se lisää leveyttä hieman, sillä ei ole merkitystä lisätä leveys auton. Toinen tämän etuna on, että V-moottorit voidaan tehdä suurempi, ja näin ollen tehokkaampi, kuin rivimoottorien. Ei ole todellakaan luontainen suunnitteluun sinänsä, vaan luodaan vastaa V8 tai V12 olisi liian pitkä käytännön käyttö autoissa.

Huonona puolena V moottori on saatu tärinää, joka tapahtuu, kun on pariton määrä sylintereitä kummallakin puolella. Pariton määrä kummallakin puolella tarkoittaa, että tärinää jokainen sylinteri ei ole tasapainoinen ja alkaisivat rock moottorin ja ajoneuvon. V6 ja V10 olisi herkkiä tälle liikaa tärinää ja ajoneuvojen että nämä moottorit tarvetta palkata tasapainotusakseleita minimoimiseksi tärinää ja tarjoavat enemmän mukava ratsastaa matkustajille.Inline ja V moottoreita käytetään myös lentokoneiden, veneiden, ja muut moottoriajoneuvot. Autoissa, käyttö rivimoottorien on pudonnut kelkasta hyväksi kompaktimpi ja kevyempi V moottoreita. Se tarjoaa autonvalmistajat pakata enemmän hevosvoimia pienempiin autoihin.

Yhteenveto:

1. Inline moottorit ovat niiden mäntien järjestetty suoraviivaisesti samalla V moottorit ne vuorottelevat on V-muoto
2. Inline moottorit ovat pidempiä kun taas V-moottorit ovat laajempia
3. V moottoreissa voi olla enemmän sylintereitä kuin inline moottori