Ero Civic ja LamborghiniCivic vs Lamborghini

Kun 're etsivät merkin ja mallin auton, on olemassa muutamia asioita, jotka sinun täytyy harkita. On' s budjetti '' kuinka paljon 'uudelleen valmis maksamaan auton C sekä suorituskykyä moottori, tyyli ja rakenne auton, että olet 'menossa saada, ja mittarilukema että se tarjoaa. Täällä me katsomaan kaksi vastakkaista automallien, mitattuna niiden tyyli ja design. Ensimmäinen on aina luotettava Honda Civic, ja toinen on erittäin herättävä Lamborghini.

Kuten ehkä jo tietää, Civic on rivi kompakti autoja valmistama Honda. Civic on oikeastaan ​​toiseksi pisimpään nimikyltti tätä japanilainen autonvalmistaja '', joka esiteltiin ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 1968. Vain kuvitella, kuinka paljon historiaa autojen harrastajat ympäri maailmaa, ja klassinen Honda Civic, ovat yhdessä.

Mitä mallin kokoonpano, Honda Civic on Honda N360 ja Honda Z600 kuin edeltäjänsä. Subcompact yhteiskuntaoppi valmistettiin vuodesta 1973 vuoteen 2000, kun taas vuodesta 2001 tähän päivään, yhteiskuntaoppi jo luokiteltu kompakti autoja.

Vuoden 2009 mallia, Honda suoritetaan vähäinen kohennus Honda Civic sisällyttämällä hunajakenno suunniteltu grilli, uudistettu vanteet enemmän pinnoja, ja kromikoristein yläpuolella alueella, jossa rekisterikilpi on asetettu.

Lamborghini, toisaalta, on italialainen automerkki. Yritys on perustettu vuonna 1963, ja on sittemmin muuttunut omistukset lukuisia kertoja. Alusta lähtien yritys, Lamborghini autot ovat tunnettuja niiden tyylikäs, eksoottisia malleja '' tekee niistä perimmäinen statussymboli rikas ja kuuluisa. Lamborghini Espada on vuosikerta malli julkaistiin vuonna 1970 's, Lamborghini Gallardo julkaistiin vuonna 2004, ja Lamborghini Gallardo Spyder 6-speed, 10-sylinterinen moottori, julkaistiin vuonna 2007.Riippuen budjetin ja omaan makuun, voit valita joko Civic tai Lamborghini kuin auton valinnan '' niin kauan kuin tietyn mallin sopii tarpeisiisi kuljettajana.

Yhteenveto:

1. Civic on rivi autoja valmistanut japanilainen yritys Honda, kun Lamborghini on automerkin siitä kokonaan omistama tytäryhtiö Automobili Lamborghini S.p.A.

2. Civic on rivi kompakti ja subcompact autoja, kun taas Lamborghini autoja siirtyneen enemmän korkean suorituskyvyn urheiluautoja.