Ero Acadia ja TraverseAcadia vs Traverse
GMC Acadia ja Chevrolet Traverse voidaan verrata suhteen kaasun mittarilukema, kuinka usein he vaativat korjausta ja luotettavuus. Voimme myös vertailla niitä mitattuna autojen hintoja, lasku, ominaisuudet, arvo ja räätälöityjä ja hintatarjoukset jälleenmyyjän. Molemmat autot ovat lähes samat ominaisuudet, turvallisuus ja turvatoimet jne.

Pääasiallinen ero Acadia ja Traverse on niiden muotoilu ja hinta. Acadia on kallista, ja hänellä vakiovarusteena verrattuna Traverse. Acadia on käytettävissä noin $ 31.740, kun taas Traverse 'hinta alkaa $ 29.224. Kumpikin heistä on sama määränpää maksut, jotka ovat $ 775. Myös ero laskun hinta, joka on $ 27.763 läpikulun ja $ 30.153 varten Acadia.

Vaikka Acadia on kalliimpi kuin Traverse, niillä on sama laatu sisustus. Kumpikin heistä on suurin kapasiteetti, joka on 154 kuutiometriä, ja niiden mitat ovat samat. Matkatavaroiden kapasiteetti sekä autoja on noin 24 kuutiojalkaa, ja se on suurin he voivat olla, mutta Traverse on lähes viisi tuumaa pitempi. Molemmat on sama pituus, leveys ja akseliväli jne Acadia on hyötykuorma noin 1523 verrattuna läpikulun on 1444 kiloa.

Jos vertaamme molemmat autojen suorituskyvyn, niin Acadia tarjoaa 288 hevosvoimaa ja on kuusivaihteinen vaihteisto, kun taas Traverse tarjoaa 281 ja 288 hevosvoimaa pariutuneet automaattiseen kuusivaihteinen vaihteisto.Polttoainetaloutta sekä autojen on sama, ja se on 16-17 mpg kaupungeissa ja 23-24 mpg maantiellä. Molemmat säteilevät 9,6 tonnia hiiltä vuodessa. Teknologia laitteita ja vaihtoehtoja Traverse ja Acadia on lähes sama, kuin Acadia on vakio-ominaisuuksia, kuten LED-takavalot ja avaimeton kauko merkintä. Traverse on panoraama moonroof, Bluetooth ja navigointijärjestelmä. Kumpikin heistä on taustapeili kameroita, DVD, ja kahden paneelin-kattoluukku. Niillä on myös lämmitetty paikkaa.

Jos vertaamme niitä pohjalta turvallisuutta, niin molemmat autot tarjoavat saman turvallisuuden tekniikoita, jotka ovat sekä aktiivinen ja passiivinen. Niihin kuuluvat verho ilmatyynyt sivuilla varten tapauksessa sivutörmäyksessä ajon aikana. Kustannukset omistuksen on $ 48.040 läpikulun ajaksi viisi vuotta, kun taas Acadia kuljettaa $ 52.247 viisi vuotta. Lukuun ottamatta muita eroja, Acadia on vaikeampi neuvotella verrattuna läpikulun.

Yhteenveto:

Acadia ja Traverse on enemmän yhtäläisyyksiä ja vähemmän eroja; ne eroavat vain hinnan ja tyyliä.
Acadia on kalliimpaa kuin Traverse.
Traverse tarjoaa varkaudenestojärjestelmä hälytysjärjestelmä, kun taas Acadia tarjoaa LED-jarruvalot ja etäisen ajoneuvon käynnistysjärjestelmä.
Traverse on 281 @ 6300 rpm hevosvoimaa, kun taas Acadia tarjoaa 288 @ 6300 rpm hevosvoimaa.