Ero Honda Accord ja Opel InsigniaHonda Accord vs. Opel Insignia

Mitä saksa autovalmistajista on joka erottaa niiden ajoneuvojen kaikesta muusta? Se 's ylellisyyttä, erinomaiset rakentaa ja ajomukavuus, ja monta kertaa, mojova hintalappu. Kaikki nämä ominaisuudet ovat melko vastapäätä Japani tehty ajoneuvoja. Käytännöllisyys, luotettavuus ja taloudellinen ovat sanoja, jotka tulevat mieleen, mutta on että kaikki on näiden ajoneuvojen, ottaen huomioon, että benchmark Honda Accord sedan on jo tullut Länsi brändin vuosikymmeniä? Let 's selville vertaamalla kahden valtavirran tuotemerkit: yksi Euroopan Opel Insignia ja yksi japanilainen Honda Accord, tulossa asti!

Ensin murtaa kunkin ajoneuvon 's data aloittaen pohja Honda Accord LX. Se on 2. 4L inline-4, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetaloutta on 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. valmistajan 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Se tarjoaa 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs. Tukemana 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat.

Perusmalli Opel Insignia Essentia, toisaalta, alkaa hintalappu $ 32.126, ja että saat etuvetoisen auton, jossa on 1. 8L inline-4 ECOTEC moottori kiinnitetään 6-portainen käsivaihteisto, joka voi hyödyntää ulos enintään 115HP at 5600rpm. Opel 'uusi moottori voi tuottaa erittäin polttoainetta 28mpg, vaikka auto on mojova 3314 lbs. Tämä paino lepää 16 teräsvanteet, jossa 215/60 kokoinen vyörenkaiden.Nyt vakiona myös lähtötason Essentia mallissa seuraavasti: 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut; etu-, sivu- ja ikkuna turvatyynyt; ISOFIX kaikilla kolmella takana; ilmastointi; stereot cd; teho peilit; 60/40 taitettava takaistuin; ajotietokone; teho säädettävissä kuljettajan 'istuimen sekä etu- ja taka paikallisia valaisimia sekä ESP ja luistonesto.

On muistettava kuitenkin, että kaikki tämä tieto on, että lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat, ja asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Mitä Opel Insignia on kaksi elin versiota saatavilla markkinoilla-sedan, viistoperä tai farmariauto, ja neljä leikata muunnokset, nimittäin Essentia, Edition, Sport ja Cosmo. Sen mukana tulee myös laaja valikoima seitsemän moottorit: Neljä bensiinimoottorit vaihtelevat 1. 8L 4-sylinterinen 115HP yksikkö on 2. 8L V6 260hp; ja kolme uutta suoraruiskutteisilla dieselit, joissa on iskutilavuudeltaan 2 0 litraa, ja ulostulot ulottuen 110 160hp. Vaikka korkean suorituskyvyn Insignia OPC, jossa on turboahdettu V6, me 'll paitsi että toinen toiseen vertailutestillä.