Ero Honda Accord ja Accura TLHonda Accord vs Accura TL

Jos aiot ostaa auton, ja olet rajannut oman vaihtoehtoja Honda Accord ja Accura TL, niin se voi olla viisasta ymmärtää eroja näiden kahden automallien ennen kuin teet päätöksen. Molemmat autot ovat aivan eri kannalta niiden ominaisuuksia sekä niiden hinnat.

Koska hinta on aina arka asia, jonka avulla vertailla hintoja Honda Accord ja Accura TL. Accord 's perushinta on noin $ 26,000, kun taas Accura' hinta on kalliimpi $ 35,000. Tietenkin, jos haluat lisätä ominaisuuksia auton, hinnat voivat olla huomattavasti korkeampi, mutta vaikka myös kaikki extrat käytettävissä, Accura on edelleen noin $ 6,000 kalliimpia kuin Accord. Siksi, jos haluat kuluttaa vähemmän teidän uusi ajoneuvo, Honda Accord on selvempi valinta.

Edelleen aiheesta säästää rahaa, voimme vertailla polttoainetehokkuutta Accord ja Accura. Molemmat autot ovat sedans, ja niillä on sama polttoaine kapasiteetti, mutta niiden todellinen polttoainetaloutta suhde poikkeaa edelleen. Honda Accord on hieman enemmän polttoainetta, saavuttaa 19 mailia per gallona kaupungin ja 29 mailia per gallona valtateiden, kun Accura TL saavuttaa 18 mailia per gallona kaupungin ja 26 mailia per gallona valtateiden. Vaikka ei suuri ero niiden mittarilukema, voidaan harkita Honda Accord olevan enemmän polttoainetta.

On marginaalinen eroja koot kahden ajoneuvon. Accord on hieman suurempi ja pidempi kuin Accura TL, mutta Accura on leveämpi kuin Accord. Kuitenkin, jos olet äärimmäisen erityisesti näiden mittausten voitti 't tekevät liian paljon eroa. Mikä voi olla vaikutusta on kuitenkin se, että Accord on enemmän pääntila ja jalkatilaa kuin Accura. Se on myös enemmän rahtimäärät verrattuna Accura .

Kun vertaillaan niiden moottorit, Accord on 271hp V6, kun taas Accura TL on 280hp V6. Accord on A5 lähetystä, ja Accura on T5 lähetyksen.Joitakin muita ominaisuuksia, jotka tulevat vakiona Accura TL voi olla myös syytä mainita. Näitä ominaisuuksia ovat sisäänrakennettu ilmastointi, iPod-integraatio ja eri verhoiluvaihtoehdosta. Nämä eivät maksa ylimääräistä pitäisi ostaa Accura, vaan tulee lisäkustannuksia jos valita Honda Accord.

Yhteenveto:

Kannalta perus kustannukset, Honda Accord on edullisempi kuin Accura TL.

Honda Accord on enemmän polttoainetta kuin Accura TL.