Ero Civic ja LamboCivic vs Lambo

Civic on erittäin suosittu kompakti auto, erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Se on kehittänyt japanilainen autonvalmistaja, Honda, ja joukossa japanilaiset autot myydään Amerikassa, sillä on toiseksi pisin käynnissä nameplates jälkeen Toyota Corolla. Käyttöön Amerikassa vuonna 1972 kaksi ovea coupe, kansalaistoiminnan on pitkälti onnistunut, koska sen kilpailukykyinen hinta, alhaiset käyttökustannukset ja erinomaisen luotettavuuden.

Civic myydään coupe tai sedan, ja molemmat tulevat viidessä vanteet, nimittäin DX, LX, EX, EX-L ja Si. Sedan on neljä enemmän viimeistelytasojen C DX arvo paketti, Hybrid, LX-S, sekä GX verhoiluun.

'Lambo' on ylellinen auto, kehittänyt ja valmistanut italialainen autonvalmistaja Automobili Lamborghini. 'Lambo', koska se tunnetaan yleisesti, saavutti tunnustusta vuosien koska sen sleekness suunnittelee ja korkean suorituskyvyn. Lamborghini on luettelo automallien valmistettu vuodesta yritys 's alusta lukien 350GT 1964 ja 400GT seurannut vuonna 1966. Siellä oli lukuisia malleja jälkeen, mutta tunnetuin niistä ovat viime vuosina olleet Diablo, Murcielago, Gallardo ja Reventon julkaistiin vuonna 2008. Sen lisäksi, on myös lukuisia konseptiautojen että valikoivasti esitetään, mutta ei koskaan otettu massatuotantoon.Valtava kontrasti kaksi autoa voi olla yli korosti, ilmeisin on valmistusmaan. Sen lisäksi, että avain ero Civic ja Lambo on, että vaikka Civic tuotetaan sedan ja coupe tyylejä, Lambo on vain myydään 2-paikkainen urheilu coupe. Civic on pohjimmiltaan monipuolinen auton jokapäiväiseen käyttöön, vain tarpeeksi kaupunki ja maantieajossa, hyvin keskimääräinen suoritustaso. Toisaalta, Lambo on ylellinen, korkean suorituskyvyn auton liittyy varakas autoharrastajien. Koska se on eksoottinen auto, se vetoaa eniten ulkomailla, erityisesti Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa.

Kun niitä tuotetaan olevan korkean suorituskyvyn urheiluautot, Lambo moottoreita ei polttoainetta verrattuna pienempiä moottoreita Civic autoja. Tyypillinen Lambo moottori olisi 6. 5 litran V12 että garners huippunopeus on noin 220 mph, kun Civic olisi tyypillisesti 1. 8 litran, 113 hv moottori, joka on huomattavasti vähemmän polttoainetta verrattuna V12.

Yhteenveto:
Civic on tehnyt japanilainen yritys Honda, kun Lambo on Italian autonvalmistaja, Lamborghini.
Civic tulee coupes ja sedans, kun Lambo tulee tiukasti 2-paikkainen urheilu coupe.
Civic on monipuolinen auton jokapäiväiseen käyttöön, kun Lambo on luksusautojen tarkoitettu valituille varakas markkinoilla.