Ero XLT ja XLSXLT vs XLS

Ford XLT ja XLS ovat joitakin myydyin Sports Utility Vehicles. Nämä kaksi mallia katumaasturit on erilaiset silmälasit ja ominaisuuksia, kuten siirto, sisä- / ulko, ja teho juna.

Ensinnäkin, voimme tarkastella valtaa ja käsittely XLT ja XLS. Ford XLT on varustettu 5. 4L V8-moottori, kun taas XLS on 2. 5L I4 moottori. Verrattaessa niiden toimittamista koskevista XLT on 6-vaihteinen vaihteisto, ja XLS on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Ford XLT on korkeampi hevosvoiman moottori kuin Fordin XLT. Xlt on hevosvoimaa 310 at 5100 rpm, kun taas Fordin XLS on hevosvoimaa 171 6000 rpm. Jos XLT on varustettu 8 sylinteriä ja 24 venttiiliä, XLS on 4 sylinteriä ja 16 venttiiliä.

Kun tarkastellaan niiden sisä- ja ulkotilojen, xlt on vähän enemmän päivitetty kuin XLS. Ford XLS on liina-lohkottu sisustus. Toisaalta, xlt parhaat, kangas leikattu sisätilat. XLS on nahka kattaa ohjauspyörä, ja XLT 's ohjauspyörä kuuluu uretaani.

Nyt vertailla niiden polttoainetaloutta, XLS on taloudellisempi kuin XLT. Jos XLS hakee 22 mpg ja 28 mpg kaupungissa ja maantiellä vastaavasti XLT hakee vain 13 mpg ja 19 mpg kaupungissa ja maantiellä vastaavasti.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, on se, että XLT on matkanopeus valikoima 420 mailia, kun taas XLS on matkanopeus valikoima 396 mailia. Kun teillä voi ajaa XLT enemmän kilometrejä kuin XLS, koska entinen on suurempi polttoaineen kapasiteetti kuin jälkimmäinen.

On myös ero niiden korkeus ja pituus. Xlt korkeus on 77. 2 tuumaa ja pituus 206 5 tuumaa, kun taas, XLS korkeus on 67. 9 tuumaa ja pituus 103 1 tuumaa. Suhteen niiden akseliväli kuin hyvin, XLT on reunan yli XLS.Yhteenveto:

1. Fordin XLT on varustettu 5. 4L V8-moottori, kun taas XLS on 2. 5L I4 moottori.

2. Fordin XLT on korkeampi hevosvoiman moottori kuin Ford XLT.

3. Kun tarkastellaan niiden sisä- ja ulkotilojen, xlt on vähän enemmän päivitetty kuin XLS.