Ero Flying ja KelluvatFlying vs Kelluva

Sekä lentävät ja kelluva tarkoittavat esineen jousitus. Erityisesti lentäminen on termi liittyy läheisesti ilmailussa tai lentomatka. Sitä käytetään usein tapauksissa liikkuvuuteen tai suspension ilmassa tai ilmakehään. Flying merkitsee myös liikkumisen ja suunnan mekanismien kuten lentokoneissa ja muiden alusten. Flying tapahtuu, kun ilma-alus on tuettu mekanismin (siiven, tässä tapauksessa) ja korkeapaine siiven alle ja alempi paine sen päälle.

Nopeuden, lentäminen voi olla joko suuri tai pieni nopeus. Suunta voi viitata myös tahansa maantieteellisten markkereita kuten pohjoiseen, etelään, itään ja länteen.

Toisaalta, 'kelluva' on sana, joka liittyy vettä tai mitä tahansa nestettä. Mikä tahansa esine, joka on vesisuspensiona ilmaistaan ​​kelluva esine. Tätä voidaan soveltaa moniin esineitä; ajoneuvot, kuten laivoja tai veneitä tai jopa ihmisen tai muun materiaalin esineitä, kuten palloja ja tiheästä esineitä. Sitä käytetään myös termiä kuvaamaan suspension ulkoavaruudessa tai mihin tahansa tilaan ilman läsnäoloa painovoiman. 'Tiheys' ja 'noste' ovat yhteisiä ominaisuuksia objekteja suhteessa kelluvan ja veden. Kun käytetään yhteydessä ulkoavaruuden termi 'painoton' on sopivampi.

Kuten lentävät, kelluva myös tarkoittaa liikettä, mutta ei-tiettyyn suuntaan. Kelluva merkitsee myös hidas osa ilman mitään viitteitä tai valvontaa. Tässä suhteessa sana on kuin ajautuminen tai vaeltava mutta vettä.

Toinen ero on perusta sana kunkin aikavälillä. 'Flying' juontuu pohja sana 'lentää'. Tyvi- tai sana tuli Lähi Englanti 'flien' ja kauempana Old Englanti 'fleogan.' Toisaalta, pohja sana 'kelluva' on 'float'. 'Float' tuli Lähi Englanti sana 'floaten' ja Old Englanti 'floatian.'Liikenteessä lentävät ja kelluvia käytetään myös kuvauksia varten koneita, joka tekee kuljetus mahdollista sekä moderneja lentokoneissa ja laivoissa.

Sen lisäksi niiden alalla matkustaa joko ilmaa tai vettä, kelluva ja lentävät myös erilaisia ​​käyttötarkoituksia muilla aloilla. Flying käytetään myös termiä merenkulkuun alan viitaten ei kiinnitetty puomien tai pysyy.

Kelluva käytetään myös taloustieteen (suhteessa pääoman ja velan), lääketiede (kuvaileva termi suojaamaton tai ajautuminen elin), hallitus, politiikka ja diplomatia sekä elektroniikkaa.

Yhteenveto:

1. Sekä 'lentävät' ja 'kelluva' tarkoittavat liike ja suspension elin väliaineen. Flying, jousitus tapahtuu ilmassa tai ilmakehässä, kun taas kelluu se tapahtuu tahansa nesteen (tyypillisesti vesi) tai avaruudessa.
2. Flying liittyy ilmailun kun kelluva käytetään usein meri- tai vesi-pohjainen yhteydessä.
3. lentäminen, jousitus on sijoitettu tai se voi keskittyä johonkin mekanismiin tai osa ajoneuvoa. Toisaalta, suspension uiva on sijoitettu kokonaan tai kehon esineen.
4. Vaikka molemmat lentävät ja kelluva merkitsevät on löysä ja erottaminen, elementit suunta, nopeus ja liike ovat täsmällisiä purjehtii. Tämä on päinvastainen kelluva. 5. Kelluva voidaan soveltaa kaikkea mikä liikkuu poispäin tietystä paikasta samalla myös tilassa suspension.
6. Flying voi olla korkea tai matala-nopeus, mutta kelluva osoittaa hitaammin. Hyvä syy tähän on nesteen tiheys (vedellä tai minkäänlaista kuin ympäristö) tai puute painovoiman (jos kyseessä on ulkoavaruuden).