Ero Honda Accord ja Hyundai GenesisHonda Accord vs. Hyundai Genesis

Aasian tuotemerkit ovat teemana tämän auton vertailun, ja me pit Korean Hyundai Genesis suhteessa Japanin Honda Accord. Kun maailma autotekniikan, nämä kaksi naapurit ovat planeetoilta, koska Japanin 's Honda on tunnettu tuottaa benchmark ajoneuvoja muille matkia. Let' s selvittää, jos korealaiset ovat oppineet asia tai kaksi noin naapureitaan.

Keskitymme perusmallit jokaisen merkki auton, koska Genesis kuuluu ylellisyyttä sedan luokka. Tämän sanoi, se voi jo kuulostaa epäsuhta, ja se todellisuudessa on, mutta se on mitä vertailut ovat C löytää heikko kohta yhden, että toinen ei ole.

Lähdetään kanssa etuveto Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4 moottori, pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Se tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on varsin säästäväinen moottoria, jonka polttoaineenkulutus 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Samaan aikaan Hyundai Genesis voimanlähteenä on 3. 8L V6, 24 venttiiliä moottori, joka on enintään hevosvoimaa 290, saavutettu vain 6200rpm. Tämä määrä tehoa siirretään takapyörien kautta 6-vaihteinen automaattivaihteisto, ja ottaen huomioon se on V6, joka voi vielä antaa sen kuljettaja polttoaineen hyötysuhde 21mpg. Lähtöaineena hinta Genesis on $ 33.000.

Moottorit syrjään, turvallisuus on yksi äärimmäisen koskee näinä päivinä, ja ostajat on ilahtunut siitä, että molemmat autot tarjoavat vakio 4-wheel ABS, on tuuletettu levyjarrut. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 Kitkarenkaat. Genesis puolestaan ​​painaa 3748lbs., Ja kuluu koko 225 / 55R17 renkaat ja vanteet.On muistettava kuitenkin, että kaikki tiedot on lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuin mennä ylös eri viimeistelytasot, vaikka enemmän kuin on käytettävissä yksi näistä autoista. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä. Genesis on saatavana vain kahden vanteet, nimittäin 3. 8L ja 4. 6L.

4. 6L on varustettu vakiona 4. 6-litrainen V8-moottori, joka saavuttaa peräti 375 hevosvoiman, toimitetaan kautta 6-vaihteinen automaattivaihteisto vaihdelaatikko ylikierroksilla. Molemmat leikkaa ovat täynnä huippuominaisuuksia, kuten dual-vyöhykkeen automaattinen ilmastointi, nahkaverhoilu, lämmitettävät etuistuimet, ja seitsemän kaiuttimen äänijärjestelmä, satelliitti radio ja iPod-yhteensopivuus.

Lisäksi antelias mukavuudet, yksi on yllättynyt tämä auto 's moitteeton rakentaa laatua, ja edulliseen hintaan auto, joka kuuluu vaativille ylellisyyttä osasto, se on varastaa.