Ero Hyönteiset ja ötökätHyönteiset vs Bugs

Mikä tekee hyönteisen virheen? Hyönteiset ovat niitä pieniä, eläviä olentoja, jotka kuuluvat niveljalkaiset phylum joka on yksi kaikkein monipuolinen eläinryhmien. Vaikka ihmisillä pitää niitä tuholaisia, ne ovat olennainen osa ekosysteemiä, ja ilman niitä tasapainoa olisi suuresti vaikuttanut.

Ei kaikki hyönteiset ovat vikoja, mutta bugit ovat hyönteiset nivelkärsäisiä järjestyksessä, Heteroptera alalahko, joille on ominaista niiden lävistyksiä ja imee suuhunsa. Vain ne hyönteiset, jotka on suu, jotka ovat nokka kaltaisia ​​luokitellaan bugs.They kutsutaan myös totta vikoja ja ovat yleensä lämpimiä bloodied loisia.

Ne ovat paksuja, nahkea etulokasuojat värillisiä osia lähellä kehoaan ja selkeät osat lopussa siivet. Takajalkojen siivet ovat selkeitä ja sijaitsevat niiden edessä siivet, tai ne voivat puuttua takajalat siivet kokonaan. Ne osoittavat epätäydellinen metamorfoosi vain kolme elämänvaiheissa verrattuna täydellisen muodonmuutoksen, joka on neljä: Ensinnäkin, ne alkavat henkensä munat, sitten tulee nymphs tai toukkia, jotka voivat elää kuivalla maalla tai vedessä, ja sitten lopulta kehittyä siivekäs aikuisia tai imago.

Esimerkkejä vikoja ovat: kuola bug, pitsi bug, salamurhaaja bug, maori bug, haissut bug, vesi bug, vesi luistelija, vesi soutaja, vesi skorpioni, suudella bug, bed bug, lehti suppilo, jauhoinen bug, chinch, laulukaskas, sammakko syöttösuppilo ja harlekiini bug.
Vaikka torakoita voidaan pitää bugeja useimmat ihmiset, ne eivät ole. Ne ovat vain hyönteisiä ominaista niiden kolmen ruumiinosia muodostuu pään, rintakehän ja vatsan. Niissä on yleensä kuusi jalkaa vaikka jotkut hyönteiset voi olla enemmän.Vaikka vikoja on kolme elämänvaiheissa, useimmat hyönteiset ovat neljä. Ne alkavat pois munia, niin toukka tai nymfi (vesi- tai muut kuin vedessä), kotelo jossa ne tiivistetään sisällä koteloida ja kokemus merkittäviä biologisia muutoksia, kunnes ne kehittyvät aikuisiksi. Useimmat aikuinen hyönteiset ovat siivet lukuun ottamatta primitiivisen lajin, ja jotkut hyönteiset jotka nykyään ovat olemassa, kuten muurahaiset, vain ne, jotka ovat lisääntymiselle jäseniä on siivet, jotka ne lopulta irtoa parittelun jälkeen.
Kaikkien aikuisten hyönteiset ovat antennit, jotka liitetään yhteen tyvestä ja toimivat Aistinelimet jotka auttavat heitä havaitsemaan lämmön, kosketus, ääni, liike, haju, ja maku. Heillä on hämmästyttävä ominaisuuksia. Jotkut voivat kuljettaa kuormia, jotka ovat monta kertaa painostaan.
Esimerkkejä hyönteiset ovat: kovakuoriaiset, sudenkorennot, kirvoja, perhoset, tarhayökkönen, juurimatoja, koit, mehiläiset, wireworm, ampiaiset, kärpäset, heinäsirkkoja, sirkat, muurahaiset ja torakat.

Yhteenveto:

1. Hyönteiset ovat eläimiä, jotka ovat kolme ruumiinosia; pään, rintakehän ja vatsan kun vikoja ovat tyyppisiä hyönteisiä.
2. Useimmat hyönteiset käyvät läpi täydellisen muodonmuutoksen, eli niillä on neljä elämänvaiheissa (muna, toukka / nymfi, kotelo, aikuinen), mutta jotkut hyönteiset, kuten vikoja vain kolme elämänvaiheissa (muna, toukka / nymfi, aikuinen) tai puutteellinen muodonmuutoksen.
3. Bugs eroavat muista hyönteiset sellaista suuhunsa, että heillä on, jotka ovat nokka kuin ja on tarkoitettu lävistyksiä ja imee.