Ero Aardvarks ja muurahaiskarhujaAardvarks vs. muurahaiskarhuja

Ihmiset usein sekoittavat Aardvarks kanssa muurahaiskarhuja ja päinvastoin. Itse asiassa, se ei ole harvinaista varten aardvark voidaan puhekielessä kutsutaan 'muurahaiskarhu'. Tästä huolimatta paikallinen lempinimi, ja niiden hieman samanlainen ulkonäkö, Aardvarks ja muurahaiskarhuja eivät liity, ja elää eri maanosassa.

Asukas Afrikan Maasika on ainoa tunnettu elävä laji Tubulidentata nisäkkäiden järjestyksessä. On myös joskus kutsutaan 'maa sika' tai 'kentällä sika' johtuu siitä, että Euroopan uudisasukkaat ajatellut aardvark muistuttivat kotieläimenä sika; vaikka Aardvarks eivät mitenkään liity mihinkään tyyppistä sika.

Maasika on suhteettoman pitkät korvat ja häntä, joka alkaa ulos tyvestä paksu ja kapenee loppua kohti. Sen lyhyt kaula ja selkä kaarella, yhdessä pitkän putkimaisen korvat, Maasika muistuttaa karvaton kani harvinaisen pitkä nenä. Yöeläin, joka on aardvark Burrows maanalainen nukkua päivisin, ja on tunnettu kaivaa uusi kolo niin usein kuin joka ilta. Nainen Aardvarks taipumus tulla koukussa tietyllä maantieteellisellä alueella, kun taas miesten Aardvarks todennäköisemmin matkustaa osia tuntemattomia.

Sen sijaan anteater kuuluu PILOSA järjestys, ja liittyy sloth. Neljä eri lajien anteater löytyy Etelä- ja Keski-Amerikassa. Ne yleensä pitää kiinni kosteissa ympäristöissä, kuten soilla tai joen, ja joskus kostea metsiä. Neljä lajia kooltaan noin kahdesta kahdeksan jalkaa pitkä. Kuten Aardvark, ne ovat yksinäinen eläimiä, lukuun ottamatta äidin ja lapsen ryhmittely. Toisin kuin Aardvark, muurahaiskarhuja elää maanpinnan yläpuolella. Kun he haluavat nukkua ne vain käpertyä rauhallisella paikalla ja käyttää niiden tuuhea pyrstöt peitettävä itsensä.

Lisäksi Aardvarks on vain smattering lyhyt karkea karva, kun taas muurahaiskarhuja on pitkä tuuhea turkki, ja ovat yleisesti luullaan karhuja. Kuitenkin, voit silti ne molemmat lounaalle ilman asioita saada hankala, koska muurahaiset ja termiitit ovat edullisia ruokia molempien jäsenten eläinkunnan. Yhteenvetona, muurahaiskarhuja eroavat Aardvarks seuraavilla tavoilla:1. muurahaiskarhuja elää Etelä- ja Keski-Amerikassa, kun taas Aardvarks asuu Afrikassa.

2. Aardvarks ovat ainoa laji luokkaa Tubulidentata, vaikka on olemassa useita anteater lajeja, jotka kaikki kuuluvat järjestys PILOSA.

3. muurahaiskarhuja elää maanpinnan yläpuolella, kun taas Aardvarks mieluummin kaivautuu maan alle.