Ero Alaskan ja siperianhuskyAlaskan vs siperianhusky

Alaskan ja siperianhusky ulkonäkö voi olla samanlaisia ​​niiden näyttää ja myös voi tuntua on samat ominaisuudet ja luonne. Mutta ne eivät ole samat ja ovat erilaisia ​​monessa suhteessa.

Sekä Alaskan husky ja siperianhusky kutsutaan rekikoirien. Mutta nimi on enemmän käytetyn kanssa Alaskan husky.
Siperianhusky on venäläinen ja on sen oroigns Itä-Siperian. Niitä pidetään työkoira rotu, joka kuuluu Splitz perheelle. Keskikokoinen koira, siperianhusky on pystyssä kolmion korvat, sirppi häntää asnd disntinctive markngs. Toisaalta, Alaskan Huisky ei pidetä paljon rotu ja ei viittaa mihinkään syntyperä. Yleisesti kutsutaan rekikoirien, Alskan huskyt ovat teräväkärkiset korvat, mikä erottaa sen muista rekikoirien.
Alaskan husky ei pidetä puhdas rotu ja ei ole rekisteröity CKC tai AKC. Toisaalta, siperianhuskyt ovat jalostettu puhtaana ja on lueteltu AKC ja CKC.

Verrattaessa fyysiset ominaisuudet, siperianhusky on pienempi kuin Alaskan husky. Alaskan huskyt ovat kevyempi kuin siperianhusky. Voidaan myös törmännyt ero silmien väri. Kun siperianhusky on sininen tai yhdistelmä siniset ja ruskeat silmät, alaskanhusky on ruskeat silmät.Uros Alaskan husky painaa noin 21- 25 kg ja naisten alaskanhusky painaa välillä 17-19 kg. Päinvastoin, mies siperianhuskyn painot välillä 20-28 kg ja naisen siperianhusky painaa noin 16-23 kg.

Yhteenveto
1. siperianhusky on venäläinen ja on sen oroigns Itä-Siperian. Niitä pidetään työkoira rotu, joka kuuluu Splitz perheelle. Alaskan Huisky ei pidetä paljon rotu ja ei viittaa mihinkään syntyperä.
2. keskikokoinen koira, siperianhusky on pystyssä kolmion korvat, sirppi häntää asnd disntinctive markngs. Yleisesti kutsutaan rekikoirien, Alskan huskyt ovat teräväkärkiset korvat, mikä erottaa sen muista rekikoirien.
3. Verrattaessa fyysiset ominaisuudet, siperianhusky on pienempi kuin Alaskan husky. Alaskan huskyt ovat kevyempi kuin siperianhusky.
4. Voidaan myös törmännyt ero silmien väri. Kun siperianhusky on sininen tai yhdistelmä siniset ja ruskeat silmät, alaskanhusky on ruskeat silmät.