Ero Ahi ja MahiAhi vs Mahi

Ahi ja Mahi ovat herkullisia kaloja, jotka ovat laajasti markkinoidaan kaikkialla maailmassa. Niillä on monia eroja lajien välillä.

Ensinnäkin Katsokaamme Mahi. Mahi, yleensä kutsutaan dolfiini, löytyy trooppisten, lauhkean ja subtrooppisilla vesillä. Kutsutaan myös ray-finned kala, Mahi tarkoittaa erittäin vahva Havaijin. Mahi kutsutaan niin se on taistelutahto. Vaikka Mahi kutsutaan dolfiini, se ei ole lainkaan liittyvät delfiinejä. Kun verrataan Ahi, se on vähemmän maukas. Mutta paras ominaisuus Mahi on, että tämä kala tulee enemmän lihaa. Keskimääräinen Mahi painaa noin kymmenen kiloa, mutta jotkut Mahi on todettu olevan noin 20 kg paino.Mahi on elinajanodote kolmesta neljään vuoteen. Se voidaan myös nähdä, että Mahi kasvaa nopeasti ja saavuttaa täyden koon bin ensimmäisen vuoden itse. Lihansyöjiä kala, Mahi kuin ruokavaliossa pieniä kaloja äyriäisiä ja mustekaloja. Mahi tulee sateenkaaren sekoitus värit, kulta, vihreä ja sininen. Mahi voidaan erottaa muista kaloista sen tasainen yleinen pois pään.
Nyt Katsokaamme Ahi. Tämä FSH on eräänlainen tonnikalaa, joka on usein nähty Hawaii, Etelä-Kaliforniassa ja Tyynenmeren rannikolla Meksikon. Ahi CME kahta tyyppiä keltaevätonnikalan ja isosilmätonnikalan. Yellowfin ahi on suosittu urheilukalastus, koska ne ovat suhteellisen suuria. Tunnetaan myös nimellä lehmän tonnikalan, Yellowfin ahi ovat raskaampia kuin Isosilmätonnikala ahi.
Verrattaessa Ahi kanssa Mahi, voidaan nähdä, että entinen yksi on fleshier ja on enemmän lihaa. Vaikka Ahi tiedetään keskimääräinen paino on noin 10 kg, on sanottu, että jotkut Ahi on yli 90 kg paino. Ahi on värit vaihtelevat vaaleanpunainen tummanpunaiseen. Suuremmat Ahi on tummempana verrattuna pienempi Ahi.
Yhteenveto
1. Mahi, yleensä kutsutaan dolfiini, löytyy trooppisten, lauhkean ja subtrooppisilla vesillä. Ahi on usein nähty Hawaii, Etelä-Kaliforniassa ja Tyynenmeren rannikolla Meksikon.
2. Keskimääräinen Mahi painaa noin kymmenen kiloa, mutta jotkut Mahi on todettu olevan noin 20 kg paino. Vaikka Ahi tiedetään keskimääräinen paino on noin 10 kg, on sanottu, että jotkut Ahi on yli 90 kg paino.