Ero Clonazepam ja XanaxClonazepam vs Xanax

Jotkut sairaudet aiheuttama aivojen on erilaisia ​​vaikutuksia elimistössä. Joten ensimmäinen lomakohteessa lääkäri on lääkitys tarkoitettu nimenomaan näitä neurologisia ja psykologisia sairauksia. Esimerkkejä näistä sairauksista ovat ahdistuneisuus ja kouristukset. Jos nämä sairaudet Aren 'T nopeasti käsitelty, vakavia jälkivaikutuksia tapahtuu kehossa siksi aiheuttaa enemmän vahinkoa.

Kaksi lääkkeitä, jotka on tarkoitettu edellä sairaudet ovat Clonazepam ja Xanax. Sekä Xanax ja Clonazepam luokiteltavat bentsodiatsepiineja.

Xanax on lääke hoitoa varten ahdistus vaihtelevat kohtalainen ahdistus vaikea ahdistuneisuus sitten paniikkikohtauksia. Klonatsepaami, toisaalta, on lääke, jota käytetään kohtaukset, kouristukset, ahdistus, ja epilepsia.

Xanax on kauppanimi, ja sen geneerinen nimi on Alprazolam. Klonatsepaami, toisaalta, on geneerinen lääke, ja sen tuotenimet ovat Klonopin ja Rivotril. Xanax vapautettiin ja patentoinut Pfizer vuonna 1969. Clonazepam markkinoi Roche Yhdysvalloissa

Ottaen Xanax ja Clonazepam pitkällä aikavälillä merkittäviä vaikutuksia elimistöön. Kun potilas ottaa Xanax, fyysistä riippuvuutta saattaa esiintyä. Lisäksi siellä on peruuttaminen ja rebound-vaikutukset kerran pysähtyi. Peruuttamisen vaikutukset ja oireyhtymä sanotaan olevan samat kuin alkoholilla. Joten se on aina suositeltavaa vieroittaa pois hitaalla nopeudella ottamalla pienempi annos lääkettä. Ihmiset ottaen Clonazepam yli neljä viikkoa kehittää, lääkeriippuvuuden, ja vieroitusoireita samoin. Kognitiivinen heikkeneminen, ristiriitaisia ​​vaikutuksia, plus uneliaisuutta myös esiintyä. Siten Clonazepam on enemmän sivuvaikutuksia kuin Xanax.Xanax on saatavilla lyhyt vapautumisen ja laajennettu release kaavoja. Clonazepam ei ole lyhyt julkaisu ja laajennettu versiota. Laajennettu depottablettien jonka Xanax ovat hyvä vaihtoehto, jos ihmiset eivät halua ottaa tabletteja usein. Nämä tabletit toimivat pidentämällä lääkeaineen tehoa verenkierrossa siten lääkkeen vaikutuksen tulee olla pidempi.

Lopulta huumeet pitäisi auttaa ihmisiä selviytymään sairauksistaan. Kuitenkin ihmisten ei pitäisi olla riippuvainen huumeista kuin toleranssi, riippuvuus, ja vieroitusoireita voi esiintyä. Ihmiset pitäisi yrittää estää ja torjua niiden sairauksien luonnollisemmin.

Yhteenveto:

1. Xanax on kauppanimi Alpratsolaami kun Clonazepam on geneerinen lääke.
2. Xanax on lääke ahdistuksen hoidossa erityisen paniikkikohtauksia. Clonazepam on myös lääke ahdistus, mutta sitä käytetään myös epilepsian.
3. Clonazepam on enemmän sivuvaikutuksia kuin Xanax.